Vi muliggør samfundets omstilling til en bæredygtig fremtid

Rambøll er en global ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomheds med mere end 17.500 eksperter, der skaber bæredygtige løsninger for myndigheder og virksomheder i hele verden.

Vi kombinerer ekspertviden med lysten til at skabe positive forandringer for vores kunder i form af idéer, der kan realiseres og implementeres.

Vi kalder det: Bright ideas, sustainable change.

Seneste nyheder

Se alle
 • Stol på den fleksible fjernvarme, der bliver grønnere og grønnere

  Fjernvarmen vil i de kommende år aftage betydelige mængder overskudsvarme fra produktion af grønne brændsler, som ellers vil gå til spilde. Alligevel vælger mange bygningsejere individuelle varmepumper frem for fjernvarmen i den tro, at dette er det mest klimavenlige valg. I godkendte fjernvarmeområder vil fjernvarmen generelt være det bedste valg for klimaet, samfundsøkonomien og forsyningssikkerheden.

  23. maj 2023

  Fjernvarme Fyn in Odense
 • Uden politisk handlemod går dansk brinteventyr op i varm luft

  Danmark har alle kort på hånden til at blive hele Europas grønne kraftværk. Om regeringen går all-in på den mulighed, kan vi snart aflæse i deres planer for grøn brint.

  21. maj 2023

  Jens-Peter Saul, President and Chief Executive Officer, member of Group Executive Board
 • Stormflods-beskyttelse i Svendborg giver øget liv på havnen

  På baggrund af en handleplan udarbejdet af Rambøll og ARKLAND har Svendborg Kommune for nylig revideret sin strategi for stormflodsbeskyttelse af Svendborg by og havn og går nu efter en løsning langs havnen, der kræver færre omkostninger, kan gennemføres hurtigere og inviterer til mere liv på den attraktive havnefront, når vejret er til det.  

  15. maj 2023