Vi skaper bærekraftige samfunn der mennesker og natur blomstrer

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap med mer enn 17 000 eksperter over hele verden som skaper inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er til det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Vi kombinerer lokal erfaring med global kunnskap over hele verden for å skape bærekraftige byer og samfunn. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres.

Vi kaller det: Bright ideas. Sustainable change.

Aktuelt

Se alle
 • Bybane-kontrakt signert

  Bybanen Utbygging har signert hovedkontrakten på prosjektering av byggetrinn 5 Bybanen til Åsane med COWI i samarbeid med Rambøll og Asplan Viak. Kontraktsverdien er på rundt 1,1 milliarder kroner.

  (F.v) Ole-Petter Thunes (Adm Dir, Rambøll),Jesper Asferg (Divisjonsdirektør Transport og byutvikling, COWI), Birgit Farstad-Larsen (Adm Dir, COWI), Terje Simmenes (Konst Prosjektdirektør, Bybanen Utbygging), Elisabeth Heggelund Tørstad (Adm Dir, Asplan Viak) Fotografert 2.Juni 2023 i Kaigaten i Bergen i forbindelse med signering av kontrakt E03 - Prosjektering av Bybanen til Åsane som skal gjøres av COWI, Rambøll og Asplan Viak
 • Rambølls norske bærekraftsprofil tildelt global pris

  Blant mer enn 17 000 ansatte fordelt på 300 kontorer spredt over hele verden, har Rambøll Norges miljørådgiver og bærekraftsleder Susanne Caroline Sandanger fått virksomhetens globale og prestisjetunge pris for årets «Sustainability Driver».


  Årets vinner av «Sustainability Driver» Rambøll Awards

Få tilsendt innsikt, bransjenytt og høydepunkter

Er du og virksomheten din oppdatert på viktige bærekraftsspørsmål?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 • Rambøll Fonden
 • Henning Larsen

Bright ideas. 

Sustainable change.

Logo
 • © 2023