Vi skaper bærekraftige samfunn der mennesker og natur blomstrer

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap med mer enn 18 000 eksperter over hele verden som skaper inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er til det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Vi kombinerer lokal erfaring med global kunnskap over hele verden for å skape bærekraftige byer og samfunn. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres.

Vi kaller det: Bright ideas. Sustainable change.

Aktuelt

Se flere
 • Rambølls vekstmomentum fortsetter i første halvdel av 2023

  Rambøll leverer 9,2 % organisk vekst, spesielt støttet av vekst innen bærekraftige løsninger knyttet til fornybar energi og miljø og helse, og et sterkt resultat spesielt i Danmark. Rambøll har nå mer en 18 000 medarbeidere globalt.

  20. aug. 2023

  Jens-Peter Saul, President and Chief Executive Officer, member of Group Executive Board
 • Bybane-kontrakt signert

  Bybanen Utbygging har signert hovedkontrakten på prosjektering av byggetrinn 5 Bybanen til Åsane med COWI i samarbeid med Rambøll og Asplan Viak. Kontraktsverdien er på rundt 1,1 milliarder kroner.

  19. juni 2023

  (F.v) Ole-Petter Thunes (Adm Dir, Rambøll),Jesper Asferg (Divisjonsdirektør Transport og byutvikling, COWI), Birgit Farstad-Larsen (Adm Dir, COWI), Terje Simmenes (Konst Prosjektdirektør, Bybanen Utbygging), Elisabeth Heggelund Tørstad (Adm Dir, Asplan Viak) Fotografert 2.Juni 2023 i Kaigaten i Bergen i forbindelse med signering av kontrakt E03 - Prosjektering av Bybanen til Åsane som skal gjøres av COWI, Rambøll og Asplan Viak
 • Rambølls norske bærekraftsprofil tildelt global pris

  Blant mer enn 17 000 ansatte fordelt på 300 kontorer spredt over hele verden, har Rambøll Norges miljørådgiver og bærekraftsleder Susanne Caroline Sandanger fått virksomhetens globale og prestisjetunge pris for årets «Sustainability Driver».


  19. juni 2023

  Årets vinner av «Sustainability Driver» Rambøll Awards