Kohti kestävämpää tulevaisuutta

Olemme kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys, jolla on palveluksessaan yli 18 000 asiantuntijaa. Luomme kestäviä ratkaisuja yksityisen ja julkisen puolen asiakkaille kaikkialla maailmassa.

Tavoitteenamme on luoda innostavia ja näkemyksellisiä ratkaisuja, jotka aidosti vievät eteenpäin positiivista muutosta yhteiskunnassa.

Bright ideas. Sustainable change.

Ota yhteyttä! Suomen toimistojemme yhteystiedot löydät täältä. Puhelinvaihteemme puh. 020 755 611.

Haluatko jättää meille tarjouspyynnön? Klikkaa tästä.

Uutiset

Katso kaikki
 • Ramboll mittasi lapsiperheiden arjen sujuvuutta kunnissa – Helsinki, Kerava ja Tampere nousivat korkeimmalle

  Lapsiperheiden näkökulmasta houkuttelevat asuinalueet ovat viihtyisiä ja erilaiset tarpeet huomioivia – niissä arki on sujuvaa ja lasten omaehtoinen liikkuminen on helppoa. Ramboll mittasi ja vertaili Livcy-indeksin avulla kuntien lapsiperheystävällisyyttä palveluiden ja toimintojen saavutettavuuden näkökulmasta. Vertailtujen kuntien joukosta kärkeen nousivat Helsinki, Kerava ja Tampere.

  13. syysk. 2023

  Laajasuo Sports Park in Helsinki, Finland.
 • Uusi koulutusohjelma paneutuu yritysten luontovaikutuksiin – mukana ohjelmassa 15 suomalaista yritystä

  Joukko suomalaisyrityksiä on aloittanut uuden Tieteeseen perustuvat luontotavoitteet -koulutusohjelman. Ohjelmassa osallistujat perehtyvät Science Based Targets Networkin (SBTN) julkaisemaan ohjeistukseen tiedepohjaisista luontotavoitteista. 

  31. elok. 2023

  RFI brand photoshoot in Espoo, Finland. A woman standing in a forest in front of a stream looking up in the sky in Nuuksio National Park, Finland.
 • Blominmäen jätevedenpuhdistamo -hanke rakennuttajan näkökulmasta

  Blominmäen jätevedenpuhdistamo on uniikki kallio- ja betonirakentamisen taidonnäyte ja osoitus nykyaikaisen jätevesien käsittelyn mahdollisuuksista. Huippumodernin laitoksen toteutus maan alla oli Rambollin rakennuttajalle ja päävalvojalle ainutkertainen kokemus.

  30. elok. 2023

  Blominmäen jätevedenpuhdistamo