dcsimg Studerende - Rambøll Management Consulting - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Management Consulting

With close to 600 employees, Ramboll Management Consulting is one of the largest management consultancies in the Nordics. We operate as a trusted private sector partner and hold a strong position in public sector development. Check out our unique service portfolio right here.

 
City and society management consultning. Picture: Dubai skyline
 
 

Studerende - Rambøll Management Consulting

Rambøll Management Consulting samarbejder med studerende på flere fronter.

Vi ansætter løbende studerende på del- eller fuldtid til at deltage i vores spændende projekter.

Har du lyst til at prøve kræfter som student i et udfordrende og dynamisk miljø med "højt til loftet", er du meget velkommen til kontakte os.

Søg uopfordret via linket. Vi glæder os til at høre fra dig.


Deadline Løbende
Workplace Aarhus eller Ørestad

Apply for job online 


 
Rambøll Management Consulting er et internationalt konsulenthus med ca. 600 konsulenter. Vi har kontorer i Aarhus, København, Berlin, Hamborg, Bruxelles, Oslo, Stockholm og Helsinki. Vi leverer professionel rådgivning inden for management, it, research og survey.

Vi er en del af Rambøll Gruppen, der er en førende videnvirksomhed med aktiviteter inden for engineering, management og it. Rambøll Gruppen beskæftiger over 12.300 medarbejdere, der medvirker i projekter over hele verden fra mere end 300 kontorer i 35 lande. Vi har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten.