dcsimg Seniorkonsulent med strategierfaring - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Management Consulting

With close to 600 employees, Ramboll Management Consulting is one of the largest management consultancies in the Nordics. We operate as a trusted private sector partner and hold a strong position in public sector development. Check out our unique service portfolio right here.

 
City and society management consultning. Picture: Dubai skyline
 
 

Seniorkonsulent med strategierfaring

Forretningsområdet Strategy & Operations består af mere end 50 managementkonsulenter og er karakteriseret ved et dynamisk og højt fagligt miljø. Vi er engagerede medarbejdere, der er klar til at levere en ekstraordinær indsats for at give klienten rådgivning og service af højeste kvalitet. Lige nu søger vi en ny seniorkonsulent med strategierfaring. 

Om stillingen
Har du solid erfaring og veldokumenterede resultater med udvikling samt implementering af strategi? Brænder du for at skabe langsigtet værdi for dine klienter og være blandt de foretrukne rådgivere for ledere på højt niveau? Hvis ja, så er det måske dig, vi søger.

Som seniorkonsulent i Strategy & Operations vil du blive en del af et ambitiøst team, der sætter det kollegiale samarbejde i højsædet. Du vil fra dag ét arbejde på projekter med direkte kontakt til vores klienter både som projektdeltager og som projektleder. Du vil typisk komme til at arbejde på følgende projekttyper:

 • Corporate and Business Unit Strategy
 • Growth Strategy / Go to Market Strategy
 • Strategy Implementation
 • Market Studies

Dine kompetencer og profil
Som minimumskrav forventer vi:

 • Tre til fem års erfaring som managementkonsulent fra et konsulenthus
 • Topkarakterer fra en relevant kandidatuddannelse som fx cand.polit., cand.scient.pol., cand.merc., civilingeniør eller tilsvarende
 • Projekterfaring inden for forretnings-, vækst- og/eller markedsstrategier
 • Erfaring med udformning af stærke og overbevisende tilbud
 • Stærk evne til at analysere kompleks information og omsætte den til robuste, strategiske anbefalinger
 • Kan begå sig på alle organisatoriske niveauer
 • Dansk og engelsk på forhandlingsniveau
 • Erfaring med projektledelse.

Som person er du er resultatorienteret og har et kommercielt mindeset. Du er analytisk stærk, arbejder struktureret og fungerer godt både selvstændigt og som del af et team. Du er udadvendt, tillidsskabende og besidder en naturlig faglig gennemslagskraft. Ligesom dine kommende kollegaer er du kendetegnet ved højt engagement, og du vægter åbent og konstruktivt samarbejde højt.  

Rollen vil naturligt omfatte både leverance af projekter samt udvikling af nye projektmuligheder. Det er derfor vigtigt, at du trives og motiveres af både projekt- og salgsarbejde samt har interessen og viljen til at udvide eksisterende kunderelationer og udvikle nye markedsrelationer. 

Sidst, men ikke mindst, er du en dygtig kommunikator, der er i stand til at formidle klare budskaber såvel mundtligt som skriftligt. 

Vil du vide mere?
Hvis du har brug for yderligere oplysninger, så kontakt Manager Trine Finnemann Nielsen.

Søg stillingen via linket nedenfor hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Deadline Snarest muligt
Workplace Ørestad

Apply for job online 


 
Rambøll Management Consulting er et internationalt konsulenthus med ca. 600 konsulenter. Vi har kontorer i Aarhus, København, Berlin, Hamborg, Bruxelles, Oslo, Stockholm og Helsinki. Vi leverer professionel rådgivning inden for management, it, research og survey.

Vi er en del af Rambøll Gruppen, der er en førende videnvirksomhed med aktiviteter inden for engineering, management og it. Rambøll Gruppen beskæftiger over 12.300 medarbejdere, der medvirker i projekter over hele verden fra mere end 300 kontorer i 35 lande. Vi har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten.