dcsimg Konsulent med erfaring inden for effektiviserings- og optimeringsprojekter med særlig fokus på udrulning af effektiviseringsinitiativer - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Management Consulting

With close to 600 employees, Ramboll Management Consulting is one of the largest management consultancies in the Nordics. We operate as a trusted private sector partner and hold a strong position in public sector development.

 
City and society management consultning. Picture: Dubai skyline
 
 

Konsulent med erfaring inden for effektiviserings- og optimeringsprojekter med særlig fokus på udrulning af effektiviseringsinitiativer

Forretningsområdet Strategy & Operations består af mere end 50 managementkonsulenter og er karakteriseret ved et dynamisk og højt fagligt miljø. Vi er engagerede konsulenter, der er klar til at levere en ekstraordinær indsats for at give klienten rådgivning og service af højeste kvalitet. Lige nu søger vi en konsulent med solid erfaring inden for transformations-, effektiviserings- eller optimeringsprojekter af private og/eller offentlige organisationer.

Om stillingen
Du skal på erfaren og professionel vis kunne varetage projektforløb i tæt dialog med klienten og være komfortabel med at opbygge troværdige relationer med relevante stakeholders. Du besidder evnen til at analysere komplekse udfordringer, oversætte det til konkrete anbefalinger og levere indsigtsfulde, bæredygtige løsninger, der virker for vores klienter. Du er en dygtig kommunikator, der er i stand til at formidle klare budskaber såvel mundtligt som skriftligt og ikke mindst forankre løsninger på alle organisatoriske niveauer. Du har et stærkt salgsgen og kan selvstændigt drive salgsmuligheder.

Du vil få fagligt udfordrende opgaver i et internationalt konsulenthus, der er specialiseret i at levere multidisciplinær rådgivning, og hvor flere faglige kompetencer indgår i et tæt samarbejde på tværs af enheder og landegrænser. Derfor er det også vigtigt, at du har et internationalt mindset og forstår at såvel overbevise og påvirke som at tilpasse dig.

Vi søger særligt profiler, der har erfaring med et eller flere af følgende områder:

 • Effektivisering og optimering
 • Transformationsprojekter med effektivisering som fokusområde
 • Cost cutting
 • Benchmarkanalyser.

Dine kompetencer og din profil
Din baggrund kan være fra forskellige private virksomheder, hvor du har ansvar for at analysere effektiviseringspotentialer og efterfølgende implementere forskellige tiltag. Du kan også have erfaring fra Finansministeriet eller andre danske ministerier, hvor du har håndteret effektiviseringsopgaver både analytisk og efterfølgende haft ansvar for udrulning. Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring fra et andet konsulenthus. Derudover forventer vi, at du

 • har minimum 3 års relevant erhvervserfaring
 • har relevant kandidatuddannelse som fx cand.oecon, cand.polit. cand.merc., civilingeniør eller lign.
 • har kompetencer inden for kvalitative og kvantitative metoder
 • har kompetencer inden for change management
 • er flydende i dansk og engelsk – såvel skriftligt som mundtligt
 • har solid og dokumenteret erfaring med projektledelse på topniveau.

Derudover forventer vi, at du

 • er resultat- og performance-orienteret med en stærk kommerciel tilgang, kombineret med en god forståelse af business drivers og innovation
 • er analytisk stærk og kan håndtere store og komplekse datamængder
 • er udadvendt, tillidsskabende og besidder en naturlig faglig gennemslagskraft
 • ser muligheder, valg og kompleksiteter som motiverende udfordringer
 • arbejder struktureret og kan følge faste procedurer
 • kan forstå og sætte dig ind i dine kunders udfordringer og behov
 • forstår at anvende ekspertise og teknologi, når du møder den
 • kan arbejde i et intenst og foranderlig miljø.

Vil du vide mere?
Hvis du har brug for yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte Business Manager Leif Laszlo Haaning på tlf. 5161 7891.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.


Apply before Løbende
Workplace Aarhus/Ørestad

Apply for job online 


 
Rambøll Management Consulting er et internationalt konsulenthus med ca. 600 konsulenter. Vi har kontorer i Aarhus, København, Berlin, Hamborg, Bruxelles, Oslo, Stockholm og Helsinki. Vi leverer professionel rådgivning inden for management, it, research og survey.

Vi er en del af Rambøll Gruppen, der er en førende videnvirksomhed med aktiviteter inden for engineering, management og it. Rambøll Gruppen beskæftiger over 12.300 medarbejdere, der medvirker i projekter over hele verden fra mere end 300 kontorer i 35 lande. Vi har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten.