dcsimg Seniorrådgiver til seksjon Samferdselselektro - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Transport

Urbanisation, globalisation, and climate change represent three of today’s biggest global challenges – and they all have a profound effect on the transport area. The need to create denser, well-functioning residential environments within existing urban areas requires engineering solutions that are sustainable, innovative and cost-effective.

 
Ramboll provides a broad range of Infrastructure & Transport services
 
 

Seniorrådgiver til seksjon Samferdselselektro

Vårt fagmiljø i Trondheim har store oppgaver innenfor prosjektering av elektrotekniske og SRO-anlegg i forbindelse med veg og tunneler for Statens Vegvesen.

Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og vi har behov for flere dyktige medarbeidere som vil være med i videreutviklingen av fagmiljøet.

Vi søker medarbeider til vårt kontorsted i Trondheim, men det vil være mulighet for å ha delvis kontorsted på et av Rambølls andre kontorer. Vårt kontor i Trondheim har i dag ca 250 medarbeidere innenfor forskjellige fagområder. Stillingen inngår i avdeling Elektro og IKT med i dag er 21 personer.

Om stillingen

En hovedoppgave vil være å bidra til å tilføre seniorkompetanse inn i våre pågående oppdrag. Viktige oppgaver vil være:

  • Bidra med kompetanse inn i fagmiljøets fagfora og prosjekt
  • Bidra og styrke kompetanseoverføring innad i avdelingen
  • Bidra til utvikling av avdelingens og Rambølls veimiljø

Hvem vi søker

Vi søker engasjerte personer med god kompetanse og erfaring innen veiprosjektering. Vi har i dag et sterkt faglig miljø innen elektro og SRO, bestående av prosjekterende og prosjekteringsledere. Vi har behov for flere medarbeidere som kan ha det faglige ansvaret og produsere i prosjekt. Vi søker spesielt deg som har høy fagkompetanse og kan bidra til opplæring og kompetanseoverføring til våre yngre medarbeidere. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Du er erfaren – minimum 5 års erfaring
  • Du har relevant kompetanse, fortrinnsvis med universitets- eller høyskoleutdanning
  • Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen
  • Du har generell kunnskap om veiprosjektering
  • Du har kjennskap til Statens vegvesens håndbøker for prosjektering
  • Du har erfaring fra prosjektering og/eller bygging av vei og tunneler
  • Du er utadvendt og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll

Apply before Snarest
Workplace Trondheim

Apply for job online 


 
Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!