dcsimg Examensarbete - Ramböll Sverige - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Examensarbete - Ramböll Sverige

På Ramböll arbetar samhällsrådgivare inom ingenjörsteknik, design och management consulting. Vi strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig en stimulerande miljö för ditt examensarbete i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

De examensarbeten som skrivs hos oss genererar nytänkande och utveckling som ofta leder fram till nya innovativa processer som utvecklar oss som företag. Under arbetets gång får du värdefulla erfarenheter och insikter i hur ett globalt konsultföretag fungerar.

Vi söker dig
Vi söker dig som vill skriva ett examensarbete inom byggteknik, samhällsbyggnad, väg, vatten, bro, installation, miljö och projektledning. Om ni är intresserad av att skriva ett examensarbete på Management Consulting, var god skicka er ansökan till karriar@ramboll.com.

Så här söker du
Genom att klicka på länken/följa instruktionerna här på sidan skickar du in en spontanansökan gällande att skriva examensarbete på Ramböll. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Malin Borg på 010-615 60 44. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Vi ser fram emot din ansökan!


Deadline Löpande
Workplace Alla orter

Apply for job online