dcsimg Programmerare - Automation - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Programmerare - Automation

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu PLC-programmerare till Elteknik & Automation och vårt kontor i Ånge som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Som programmerare kommer du att arbeta med både små och stora projekt.

Du kommer i första hand programmera el- och instrumentkonstruktioner samt drifttagningar av olika styr- och reglersystem till maskiner och processer. Du kommer även att få arbeta med problemlösning, felsökning och förbättringar av befintlig utrustning efter våra kunders behov.

Inom VA har vi ett antal automationsprojekt som pågår bl a. ny vattenförsörjning i Skellefteå och ramavtal med Mittsverige Vatten.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande jobb med utmanande arbetsuppgifter och med stora möjligheter till personlig utveckling, samt inte minst trevliga arbetskamrater.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

  • Antingen har några års erfarenhet inom automationsområdet alternativt är nyutexaminerad
  • Minst en gymnasieingenjör/högskoleingenjör inom detta område, alternativt genomgått Yrkeshögskoleutbildning
  • Erfarenhet av Siemens S7, ABB xA800 eller ac500
  • Erfarenhet av VA uppdrag är meriterande

Som person är du självständig, initiativrik och ansvarstagande samt tycka om att arbeta i grupp. Arbetet innebär ofta kontakter med beställare och leverantörer och det är därför viktigt att du är duktig på att kommunicera. Du är öppen och lyhörd med tydligt kundfokus och har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta. Utöver ovanstående ska du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt ha en praktisk inställning till problemlösning.

Varför Ramböll?
På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta A. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 


Apply before 2 maj
Workplace Ånge

Apply for job online 


 
Ramböll är ett ledande ingenjörs- design- och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.