dcsimg Projekteringsledare – VA-Process - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Water

Ramboll’s experts address global water and climate challenges by working across the water cycle from water resources and supply, processing and treatment, to sewerage and discharge. Working with Municipalities, utilities, and industrial clients we draw on multidisciplinary expertise to create innovative, sustainable and liveable solutions for our customers and society. 
In a sector that deeply affects the world we live in, Ramboll is active in fighting poverty and improving lives.
 
 

Projekteringsledare – VA-Process

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu projekteringsledare inom VA-process till vårt kontor i Uppsala som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder
Ramböll VA-Process växer kraftigt! Vi är en av Sveriges starkaste specialistgrupper inom projektering av anläggningar för vattenrening, avloppsrening och biogasproduktion. Med närmare 40 medarbetare genomför vi för närvarande ett stort antal projekt vid flera av de största vatten- och avloppsreningsprojekten i Sverige.
Vi levererar tjänster i hela kedjan från tidiga skeden med förstudier och processutredningar till projektering, upphandling och genomförande, kontroll, besiktningar och driftsättning till kunder såväl i Sverige som i Norden.

Vi upplever just nu en mycket stark marknad med stort tryck på våra tjänster. Befolkningsökning och skärpta reningskrav gör att många anläggningar behöver byggas till eller byggas om.

Därför behöver vi nu komplettera vår grupp i Uppsala med ytterligare medarbetare.

Genom vår position på marknaden kan vi erbjuda stora möjligheter till spännande arbetsuppgifter i några av marknadens mest intressanta projekt.

Vi söker dig

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

• Minst 10 års erfarenhet från branschen, gärna med bakgrund som konsult/entreprenör eller från den kommunala sektorn
• Tidigare erfarenhet av att självständigt leda projekteringsarbetet vid om- och tillbyggnader av vatten- och avloppsreningsverk samt biogasanläggningar
• Vana av att leda projektgrupper mot uppsatta mål och van att hantera egna uppdrag med styrning mot ekonomi och tid.
• Tekniskt kunnande inom VA-process området.
• Relevant civilingenjörsutbildning eller högskoleutbildning alternativt lång erfarenhet från teknikområdet

Som person är du utåtriktad och tycker om att arbeta i grupp. Du är van att ha kundkontakt, samordna med sidokonsulter, arbeta med ritning, tekniska beskrivningar och AF-delar för förfrågningsunderlag.

Varför Ramböll?
På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Petter Björkman, enhetschef Ramböll VA-Process i Uppsala, på tel. 010-615 13 32. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-Post


Apply before 1 maj
Workplace Uppsala

Apply for job online 


 
Ramböll är ett ledande ingenjörs- design- och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.