dcsimg Uppdragsledare - Järnväg - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Transport

Urbanisation, globalisation, and climate change represent three of today’s biggest global challenges – and they all have a profound effect on the transport area. The need to create denser, well-functioning residential environments within existing urban areas requires engineering solutions that are sustainable, innovative and cost-effective.

 
Ramboll provides a broad range of Infrastructure & Transport services
 
 

Uppdragsledare - Järnväg

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu planarkitekt till vår Planenhet i Stockholm som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete på lönsamt företag med god tillväxt. Enheten Plan i Stockholm består idag av 8 medarbetare där du som planarkitekt kommer få möjlighet att komma in i ett team med duktiga medarbetare med flera års erfarenhet inom området.

I rollen som Planarkitekt kommer du arbeta tätt med våra landskapsarkitekter, utredare och projektörer. Vi eftersträvar alltid ett holistiskt arbetssätt i våra projekt då vi anser att det möjliggör integrerade och hållbara lösningar utifrån platsens naturliga förutsättningar. Vi tror på att tidigt upprätta ett helhetstänk för att på så sätt öka kvaliteten i ett område. Vår ambition är att skapa attraktiva platser vilket vi tror bidrar till en hållbar samhällsutveckling.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:
• Universitets eller högskoleutbildning inom plan, arkitektur eller fysisk planering
• Vi letar efter dig som har några års erfarenhet inom området.
• Goda kunskaper och färdigheter i CAD/Microstation samt Illustrationsverktyg (t ex adobe Illustrator, photoshop eller motsvarande). Goda kunskaper inom GIS-programvara är meriterande.

Som person tycker du om att ta dig an nya utmaningar och är engagerad inom ditt område. Du är en driven lagspelare som inspireras av att samarbeta i grupp.

Varför Ramböll?
På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Maria Grimmer på 010-615 63 54. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-PostApply before 26 april
Workplace Stockholm

Apply for job online 


 
Ramböll är ett ledande ingenjörs- design- och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.