dcsimg Projekti-insinööri / rakennustöiden valvoja - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Projekti-insinööri / rakennustöiden valvoja

Haemme projekti-insinööriä / rakennustöiden valvojaa vakituiseen työsuhteeseen saneeraus- sekä uudisrakennuskohteiden pariin kiinteistöprojektinjohdon Lahden toimipisteeseemme.

Odotamme

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus (DI/RI/Rkm.) sekä yhteensä vähintään viiden vuoden työkokemus urakointi-, suunnittelu-, valvonta- tai rakennuttamistehtävistä, joista vähintään kaksi vuotta on rakennustöiden valvojan tehtävistä tai vaativista työmaatehtävistä. Olet kehityshakuinen ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Projektiluontoinen työskentely sopii sinulle ja omien työtehtäviesi lisäksi otat vastuuta myös kokonaisuuksista.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävistä antaa aluepäällikkö Jukka Kuusisto, puh. 040 868 4670.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.
If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.
Secondly, upload your cover letter and other documents such as certificates and letters of recommendation.
We look forward to reading your CV, application and documents.


Apply before 2017-05-29
Workplace Lahti

Apply for job online