dcsimg Geosuunnittelija/projektipäällikkö - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Transport

Urbanisation, globalisation, and climate change represent three of today’s biggest global challenges – and they all have a profound effect on the transport area. The need to create denser, well-functioning residential environments within existing urban areas requires engineering solutions that are sustainable, innovative and cost-effective.

 
Ramboll provides a broad range of Infrastructure & Transport services
 
 

Geosuunnittelija/projektipäällikkö

Job Description

Haemme projektipäällikköä tai kokeneempaa suunnittelijaa monipuolisiin geosuunnittelutehtäviin Kokkolaan. Projektipäällikkönä tehtävänäsi on hankkeen tai sen osaprojektin johtaminen ja laadukkaan suunnittelun lopputuloksen varmistaminen kannattavasti. Osallistut suunnitteluun, ohjaat hankkeen muiden suunnittelijoiden työtä sekä teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu myös koko Rambollin asiantuntemuksen ja osaamisen hyödyntäminen sekä kytkeminen mukaan projekteihin kulloisenkin tarpeen mukaan. Suunnittelun ammattilaisena pääset kokemaan projektisuunnittelun laidasta laitaan – pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti. Käytössäsi ovat uusimmat työskentelymenetelmät sekä laajat, monialaiset asiantuntijaverkostomme.

Odotamme

Odotamme alalle soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai ins.) ja mielellään vähintään 5 vuoden suunnittelukokemusta. Sinulla on kykyä hallita asiakokonaisuuksia ja tahtoa saattaa asiat päätökseen. Olet määrätietoinen. Haluat kehittyä työssäsi ja oppia uutta. Suunnitteluohjelmisto-osaamisen sekä englannin ja ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Ramboll työyhteisönä
 

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"

viimeistään maanantaina 15.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Marko Olli, puhelin 040 590 6835.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Apply before 2017-05-15
Workplace Kokkola

Apply for job online