dcsimg Projektipäällikkö/Asiantuntija - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Environment & Health

One of the world’s leading environmental and health consultancies, we are trusted by clients to manage their most challenging environmental, health and social issues. We help clients understand and manage the impacts of their activities and products, so that they can respond to business, regulatory or legal challenges effectively and develop sound strategies for operating sustainably.

 
environment and health environmental consulting services
 
 

Projektipäällikkö/Asiantuntija

Job Description

Haemme projektipäällikköä/asiantuntijaa toteuttamaan kansallisia ja kansainvälisiä jätehuollon ja materiaalitehokkuuden monipuolisia tehtäviä Espoon tai Lahden toimipisteeseemme. Toteutat jätehuoltosektorin teknistä ja strategista suunnittelua resurssiviisailla ratkaisuilla ja nykyaikaisilla menetelmillä.

Olet osa usein monialaista projektitiimiä, joka ratkaisee jätehuoltoon liittyviä haasteita niin rutiinikohteissa kuin uudenlaisissa kehityshankkeissakin. Toimeksiantosi voivat olla yksittäisten teollisuuden sivutuotteiden hyötykäytön suunnittelua tai laajempien alueiden materiaalivirtojen strategista hallintaa. Hyödynnät suunnitteluprojekteissa sekä paikallista että kansainvälistä osaajaverkostoamme tarpeen mukaan.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa teknillistä koulutusta, DI tai Insinööri (AMK), usean vuoden suunnittelukokemusta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä. Koet kansainvälisen työympäristön mahdollisuutena ja toimit monialaisissa projekteissa kuin kala vedessä. Käytät englannin kieltä työssäsi sujuvasti ja monipuolisesti.

Ramboll työyhteisönä
 

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"

viimeistään sunnuntaina 14.5.2017.

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Ville Nikkilä, puh. 040 516 1828 ja yksikönpäällikkö Niko Karjalainen, puh. 050 306 0752.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Apply before 2017-05-14
Workplace Lahti

Apply for job online