dcsimg Kuntotutkija korjausrakentamisen tehtäviin - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Kuntotutkija korjausrakentamisen tehtäviin

Job Description

Haemme kuntotutkijaa korjausrakentamisen monipuolisiin tutkimus- ja selvitystehtäviin Rakennetekniikka-yksikköön Tampereelle. Työskentelet korjausrakentamisen hankkeissa pääasiassa kuntotutkijana. Tehtäviisi kuuluu monipuoliset tutkimustehtävät rakennusten ja rakennelmien korjaustarpeen selvittämiseksi. Kokemuksesi mukaan voit toimia tai kasvaa myös projektipäälliköksi ja vastata projektien taloudesta ja osallistua työn hankintaan.

Odotamme

Odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön, kokemusta kuntotutkimusta sekä ongelmanratkaisu­kykyä. Jalkaudut mielelläsi työmaalle ja kohteisiin ja pidät monipuolisista tehtävistä sekä kenttätöissä että toimistotyössä. Osaat käyttää Autocadia ja sinulla on hyvät kirjallinen ja suullinen ilmaisu. Koulutukseltasi olet rakennustekniikan insinööri (AMK tai YAMK) tai diplomi-insinööri.

Ramboll työyhteisönä
 

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa”

viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Inari Weijo, puh. 050 3607230.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Apply before 2017-04-26
Workplace Tampere

Apply for job online