dcsimg Talonrakennushankkeiden projektipäällikkö - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Talonrakennushankkeiden projektipäällikkö

Job Description

Haemme talonrakennushankkeiden rakennuttamisesta vastaavaa projektipäällikköä kiinteistöprojektinjohdon Espoon yksikköömme.

Tehtävässäsi ohjaat ja johdat asiakkaidemme hankkeita yhteistyössä omien asiantuntijoidemme ja hankekumppaneiden kanssa. Toimimme talonrakennushankkeiden rakennuttamistehtävissä tilaajan edunvalvojana, hoidat suunnittelun- sekä rakennuttamisen valmistelua ja ohjausta sekä vastaat osaltasi siitä, että rakennushanke valmistuu sovitun aikataulun, kustannus- ja laatutason mukaisesti. Kohteemme ovat pääosin liike-, toimisto-, hotelli-, teollisuus- ja julkisia rakennuksia. Kohteinamme on myös datacenter-, logistiikka- ja muita erikoisosaamista vaativia hankkeita. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös kansainvälisissä hankkeissa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta (DI/Ins.), vähintään viiden vuoden kokemusta talonrakennushankkeiden rakennuttamisesta projektipäällikön tehtävissä sekä hyvää suullista ja kirjallista vuorovaikutuskykyä. Lisäksi arvostamme vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä asennetta, yhteistyökykyä, itsenäistä työskentelyasennetta sekä alan keskeisten tietoteknisten sovellusten hallintaa. FISE:n myöntämän RAP- tai RAPS-pätevyyden sekä suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon katsomme eduksesi.

Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä ja matkustusvalmiutta kotimaassa. Projektikohteemme sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Erkki Pekkanen, puh. 050 388 3126.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Apply before 2017-04-26
Workplace Espoo

Apply for job online