dcsimg Talonrakennushankkeiden LVIA-asiantuntija/-valvoja - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Talonrakennushankkeiden LVIA-asiantuntija/-valvoja

Job Description

Haemme talonrakennushankkeiden LVIA-asiantuntijaa/-valvojaa kiinteistöprojektinjohdon Espoon toimipisteeseemme. Tehtäväsi on toimia asiakkaidemme talonrakennushankkeissa LVI- ja rakennusautomaation rakennuttamis- ja valvontatehtävissä yhteistyössä omien asiantuntijoidemme ja hankekumppaneiden kanssa. Hoidat esimerkiksi talotekniikan suunnittelunohjausta sekä koordinoit ja valvot hankkeen LVIA-urakkasuorituksia. Kohteemme ovat pääosin liike-, toimisto-, hotelli- ja julkisia rakennuksia. Kohteinamme on myös datacenter-, logistiikka- ja muita erikoisosaamista vaativia hankkeita. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös kansainvälisissä hankkeissa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Odotamme
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa LVIA-teknistä koulutusta (DI/Ins./tekn.) sekä vähintään viiden vuoden kokemusta LVIA-töiden suunnittelu-, työnjohto- tai valvontatehtävistä. Lisäksi arvostamme vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä asennetta, yhteistyökykyä, itsenäistä työskentelyasennetta sekä alan keskeisten tietoteknisten sovellusten hallintaa. FISE:n myöntämän talotekniikkatöiden valvojan pätevyyden ja/tai RAP-pätevyyden sekä suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon katsomme eduksesi.
Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä ja matkustusvalmiutta kotimaassa. Projektikohteemme ovat pääosin pääkaupunkiseudulla.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Ilkka Rantama, puh. +358 400 709839.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Apply before 2017-04-26
Workplace Espoo

Apply for job online