dcsimg Softakehittäjä/Game developer - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

The built environment constitutes a fundamental part of our lives and communities. In recent years, there has been a rising demand for energy efficient and environmentally sound buildings evolving from the debate on how to combat climate change. In addition, design remains a major focus, and there is a great demand for unique and innovative design solutions.

 
Amongst other things, we provided client consultancy services on the new elephant house in Copenhagen Zoo
 
 

Softakehittäjä/Game developer

Job Description

Oletko miettinyt miten digitalisaation avulla voisimme luoda paremman rakennetun ympäristön itsellemme? Rakennusala on murroksessa ja etsimme innovatiivista henkilöä auttamaan meitä näkemään tulevaisuuden.

Tarjoamme paikkaa globaalissa, innovatiivisessa kehitysryhmässämme, joka tukee erityisesti rakennesuunnittelun liiketoimintaamme, mutta osallistuu myös laaja-alaisiin kehityshankkeisiimme. Ryhmässämme pääset itsenäisesti vaikuttamaan siihen kuinka rakennettua ympäristöä tulevaisuudessa luodaan ja muuttamaan koko alaa. Toimipisteesi on Tampere tai Espoo.

Yli puolet kansallisvarallisuudestamme on rakennuksissa, joten potentiaali on huikea! Meidän yli 2200 asiantuntijan joukossa pääset kehittymään tulevaisuuden digivelhoksi.

Odotamme

Tunnistat avainsanat:

C#, .NET, BIM, VR, AR, MR, Unity, Big data, ML

Ramboll työyhteisönä
 

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Jos olet etsimämme ilmoittaudu täyttämällä hakulomake kohdasta "Apply" viimeistään sunnuntaina 28.5.2017 ja kerro mikä sinua innostaa ja liitä lomakkeeseen työnäytteitä, joista olet ylpeä. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Osastopäällikkö Max Levander, puh. 050 5013 875

Ryhmäpäällikkö Heikki Arvio, puh. 040 7579 588.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Deadline 2017-05-28
Workplace Espoo

Apply for job online