dcsimg Ympäristösektorin asiakkuusvastaava - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Environment & Health

At Ramboll, we have 2,200 employees working within Environment & Health across 128 offices in 26 countries. All of us are focused on bringing creativity, insight and integrity to each and every client engagement.

 
Facility Scotland
 
 

Ympäristösektorin asiakkuusvastaava

Job Description

Haemme kokenutta, rohkeaa, hyvin verkostoitunutta ympäristösektorin asiantuntijaa Oulun toimistoomme asiakkuusvastaavan ja asiantuntijan tehtävään.  Työssäsi odotamme sinun tuovan asiantuntemuksesi ja innovatiivisuutesi myyntiin ja markkinointiin, projektitöihin sekä  palvelukonseptien kehittämiseen yhdessä monialaisen asiantuntija- ja suunnittelutiimimme kanssa.

Tulet työskentelemään Suomen johtavassa ympäristökonsultointitiimissä yrityksessä, jonka tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Asiantuntijamme tuovat ympäristö- ja kestävän kehityksen näkökulmaa teollisuuden ja infrasektorin hankkeisiin pienistä paikallisista pilaantuneisuustutkimuksista aina laaja-alaisiin monikansallisiin YVA-hankkeisiin. Yli 2000 ympäristö- ja terveyssektorin kansainvälinen asiantuntijaverkostomme tulee olemaan osa toimintaympäristöäsi.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (DI tai FM), yli 6 vuoden alan työkokemuksen ja vahvan jonkun ympäristösektorin substanssiosaamisen lisäksi kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulla on vähintäänkin alueellisesti vahva verkosto ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa. Olet toiminnassasi proaktiivinen ja päämäärätietoinen ja kannat vastuun omasta panoksestasi. Koska vahvuutemme perustuu yhteistyöhön ja yhdessä tekemiseen, odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja osallistava johtamissasi hankkeissa ja projekteissa. Sujuva englannin kieli on välttämätön, ruotsi ja muu kielitaito on eduksi.

Ramboll työyhteisönä
 

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"

viimeistään sunnuntaina 14.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Tyynismaa, Maajohtaja, Ympäristö ja Terveys,

puh. 040 568 2642.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Deadline 2017-05-14
Workplace Oulu

Apply for job online