dcsimg Kiinteistöjohtamisen asiantuntija - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Kiinteistöjohtamisen asiantuntija


Haemme kiinteistöjohtamisen asiantuntijaa Kiinteistöjohdon konsultointi –yksikköömme Espooseen. Autamme kiinteistönomistajia johtamamaan ja ylläpitämään kiinteistöjä optimaalisesti ja kustannustehokkaasti. Yksikkömme tarjoaa konsulttipalveluita kiinteistöliiketoiminnalle muun muassa teknisten due diligence -palveluiden, kiinteistöveroselvitysten, kiinteistöarviointien, palveluiden hankinnan ja laatuauditointien osalta.   Etsimme joukkoomme kiinteistöjohtamisen ammattilaista, jolla on kokemusta laajojen kiinteistöportfolioiden johtamisesta. Tarkempi toimenkuva rakennetaan valittavan henkilön osaamisen perusteella. Asiakkainasi ovat Suomen suurimmat kiinteistönomistajat ja kollegoinasi Rambollin kiinteistöjohtamisen huippuasiantuntijat.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä tai talousalan koulutusta ja erityisesti kiinteistöalan toimialatuntemusta.  Suomen kielen erinomainen ja englannin hyvä kirjallinen taito on työn perusedellytys. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt vastaamaan työsi laadukkaasta toteutuksesta. Sinulla on aktiivinen ote oman työsi kehittämiseen. Pystyt kantamaan vastuun omasta panoksestasi ja työskentelemään myös paineen alla.

Arvostamme tehtävään haettavan henkilön osalta positiivista ratkaisukeskeistä asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Aleksi Muukkonen, puh. 050 453 2654.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.
If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.
Secondly, upload your cover letter and other documents such as certificates and letters of recommendation.
We look forward to reading your CV, application and documents.


Apply before 2017-05-29
Workplace Espoo

Apply for job online