dcsimg Johtava asiantuntija - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Environment & Health

At Ramboll, we have 2,200 employees working within Environment & Health across 128 offices in 26 countries. All of us are focused on bringing creativity, insight and integrity to each and every client engagement.

 
Facility Scotland
 
 

Johtava asiantuntija

Job Description

Haemme erittäin kokenutta johtavaa asiantuntijaa, jolla on syvällistä asiantuntemusta johonkin erityis-alaan, kuten ilmanlaatuun, meluun, akustiikkaan tai teollisuuden päästöihin tai niiden mittaamiseen.

Kokemuksestasi riippuen tulet toimimaan Ilmanlaatu- ja meluyksikössä johtavana asiantuntijana. Tehtäviin kuuluvat vaativien kotimaisten ja ulkomaisten projektien toteuttaminen, niiden johtaminen sekä toimiminen yhteistyössä Rambollin ulkomaisten huippuasiantuntijoiden kanssa kansainvälisissä projekteissa.

Lisäksi tavoitteenasi on kehittää palveluita sekä tuoda Suomeen muualla maailmassa Rambollin käytössä olevia menetelmiä sekä hyödyntää erikoisosaajia. Koska Ramboll on ympäristöliiketoiminnassa Suomen markkinajohtaja, luonteva asemamme on toimia edelläkävijänä ja uudistajana alallamme sekä paremman ja terveellisemmän yhteiskunnan rakentajana. Asiantuntijana olet mukana tässä työssä. 

Tulet toimimaan Rambollin Air Quality -palvelulinjassa, jonka kautta teemme yhteistyötä suomalaisten kollegojen lisäksi satojen asiantuntijoiden kanssa niin pohjoismaissa kuin ympäri maailmaa. Maailmanlaajuisesti Ympäristö & Terveys –toimialamme palveluksessa on yli 2 000 asiantuntijaa, joista Suomessa noin 250.

Odotamme

Odotamme sinun olevan Suomen johtavia asiantuntijoita alallasi. Sinulla on laajat henkilökohtaiset verkostot yritysmaailmaan, hallintoon sekä alasi tieteentekijöihin. Retoriset taitosi niin suomen kuin englannin kielessä ovat vaikuttavat. Esitelmöit ja pidät soihtuasi muutenkin esillä intohimoisesti. Et pelkää puolustaa faktapohjaiseen asiantuntemukseen perustuvaa näkemystäsi missään olosuhteissa. Esimiehenä

toimiessasi luot innostuneen ja jokaisen vahvuuksia hyödyntävän ilmapiirin, jonka tulokset jäävät elämään tarinoina. Sinulla on näkemys alasi tulevaisuudesta ja tämän hetken keskeisistä haasteista. Asiakkaille ja muille sidosryhmille toimit luotettuna asiantuntijana. Kaiken tämän saavutettuasi olet yhä säilyttänyt

terveen nöyryyden uuden oppimiselle ja ihmisten mielipiteiden arvostamiselle.

Ramboll työyhteisönä
 

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"

viimeistään sunnuntaina 14.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Eerik Järvinen, puh. 040 719 9010.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Deadline 2017-05-14
Workplace Espoo

Apply for job online