dcsimg Kiinteistöjen ylläpitokustannusasiantuntija - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

The built environment constitutes a fundamental part of our lives and communities. In recent years, there has been a rising demand for energy efficient and environmentally sound buildings evolving from the debate on how to combat climate change. In addition, design remains a major focus, and there is a great demand for unique and innovative design solutions.

 
Amongst other things, we provided client consultancy services on the new elephant house in Copenhagen Zoo
 
 

Kiinteistöjen ylläpitokustannusasiantuntija

Job Description


Haemme kiinteistöjen ylläpitokustannusasiantuntijaa Kiinteistöjohdon konsultointi –yksikköömme Espooseen. Autamme kiinteistönomistajia johtamamaan ja ylläpitämään kiinteistöjä optimaalisesti ja kustannustehokkaasti. Tarvitsemme sinua vahvistamaan entisestään olemassa olevien kiinteistöjen ylläpitokustannusanalyyseissä ja ylläpitopalveluiden hankinnan tehtävissä. Asiakkainasi ovat Suomen suurimmat kiinteistönomistajat ja kollegoinasi Rambollin ylläpidon huippuasiantuntijat.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta ja erityisesti kustannusasiantuntijuutta kiinteistöihin liittyvien ylläpitopalveluiden osalta. Kiinteistö- tai siivouspalveluiden mitoituskokemus ja näytöt asiakasrajapinnassa toimimisesta ovat hyödyksi. Työkokemus kiinteistöpäällikön tai kiinteistöpalveluiden tuottajan palveluksesta edesauttavat ylläpitokustannusasiantuntijan tehtävissä onnistumista. Suomen kielen erinomainen ja englannin hyvä kirjallinen taito on työn perusedellytys. Arvostamme tehtävään haettavan henkilön osalta positiivista ratkaisukeskeistä asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"
viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Aleksi Muukkonen, puh. 050 453 2654.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Deadline 2017-05-28
Workplace Espoo

Apply for job online