dcsimg Kiinteistöjen ylläpitokustannusasiantuntija - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Kiinteistöjen ylläpitokustannusasiantuntija


Haemme kiinteistöjen ylläpitokustannusasiantuntijaa Kiinteistöjohdon konsultointi –yksikköömme Espooseen. Autamme kiinteistönomistajia johtamamaan ja ylläpitämään kiinteistöjä optimaalisesti ja kustannustehokkaasti. Tarvitsemme sinua vahvistamaan entisestään olemassa olevien kiinteistöjen ylläpitokustannusanalyyseissä ja ylläpitopalveluiden hankinnan tehtävissä. Asiakkainasi ovat Suomen suurimmat kiinteistönomistajat ja kollegoinasi Rambollin ylläpidon huippuasiantuntijat.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta ja erityisesti kustannusasiantuntijuutta kiinteistöihin liittyvien ylläpitopalveluiden osalta. Kiinteistö- tai siivouspalveluiden mitoituskokemus ja näytöt asiakasrajapinnassa toimimisesta ovat hyödyksi. Työkokemus kiinteistöpäällikön tai kiinteistöpalveluiden tuottajan palveluksesta edesauttavat ylläpitokustannusasiantuntijan tehtävissä onnistumista. Suomen kielen erinomainen ja englannin hyvä kirjallinen taito on työn perusedellytys. Arvostamme tehtävään haettavan henkilön osalta positiivista ratkaisukeskeistä asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"
viimeistään sunnuntaina 18.6.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Aleksi Muukkonen, puh. 050 453 2654.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.
If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.
Secondly, upload your cover letter and other documents such as certificates and letters of recommendation.
We look forward to reading your CV, application and documents.


Apply before 2017-06-18
Workplace Espoo

Apply for job online