dcsimg Elinkaarikonsultoinnin asiantuntija - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Elinkaarikonsultoinnin asiantuntija


Haemme asiantuntijaa kiinteistöjen ympäristö- ja elinkaarikonsultoinnin yksikköön Espoon toimipisteeseemme. Tehtävänäsi on toimia asiantuntijana ja/tai projektipäällikkönä pääasiassa kestävän rakentamisen hankkeissa. Tärkeimpiä tehtäväalueitasi ovat rakennushankkeiden elinkaariohjaus, elinkaarikustannusanalyysit, tehokkuusmallinnukset ja ympäristösertifiointien konsultointi. Osallistut lisäksi tilanteen ja osaamisesi mukaan myös olemassa olevien kiinteistöjen ympäristö-, energia- ja elinkaarikustannustehokkuuden sekä terveys- ja hyvinvointinäkökulmien kehittämiseen. Elinkaarikonsultoinnin ammattilaisena pääset mukaan näköalapaikalle haastaviin ja monipuolisiin valtakunnan kärkihankkeisiin.


Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (DI tai Ins. AMK), muutaman vuoden työkokemuksen sekä vankan teknisen osaamisen lisäksi asiakaslähtöistä ja tuloshakuista työskentelyotetta. Olet analyyttinen ja kehityshakuinen sekä sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot. Sinulla on ymmärrystä rakentamisen ja kiinteistöjen elinkaaritaloudellisista ratkaisuista sekä asiakkaiden liiketoiminnallisista tarpeista. Osaat konkretisoida hyödyt ja haasteet ymmärrettävällä tavalla ja vastaamaan projektiesi laadukkaasta toteutuksesta asiakkaille. Tulet toimeen sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.


Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"
viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Kari Hiltunen, puh. 050 560 9756.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.
If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.
Secondly, upload your cover letter and other documents such as certificates and letters of recommendation.
We look forward to reading your CV, application and documents.


Apply before 2017-05-29
Workplace Espoo

Apply for job online