dcsimg Elinkaarikonsultoinnin asiantuntija - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

The built environment constitutes a fundamental part of our lives and communities. In recent years, there has been a rising demand for energy efficient and environmentally sound buildings evolving from the debate on how to combat climate change. In addition, design remains a major focus, and there is a great demand for unique and innovative design solutions.

 
Amongst other things, we provided client consultancy services on the new elephant house in Copenhagen Zoo
 
 

Elinkaarikonsultoinnin asiantuntija

Job Description


Haemme asiantuntijaa kiinteistöjen ympäristö- ja elinkaarikonsultoinnin yksikköön Espoon toimipisteeseemme. Tehtävänäsi on toimia asiantuntijana ja/tai projektipäällikkönä pääasiassa kestävän rakentamisen hankkeissa. Tärkeimpiä tehtäväalueitasi ovat rakennushankkeiden elinkaariohjaus, elinkaarikustannusanalyysit, tehokkuusmallinnukset ja ympäristösertifiointien konsultointi. Osallistut lisäksi tilanteen ja osaamisesi mukaan myös olemassa olevien kiinteistöjen ympäristö-, energia- ja elinkaarikustannustehokkuuden sekä terveys- ja hyvinvointinäkökulmien kehittämiseen. Elinkaarikonsultoinnin ammattilaisena pääset mukaan näköalapaikalle haastaviin ja monipuolisiin valtakunnan kärkihankkeisiin.


Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (DI tai Ins. AMK), muutaman vuoden työkokemuksen sekä vankan teknisen osaamisen lisäksi asiakaslähtöistä ja tuloshakuista työskentelyotetta. Olet analyyttinen ja kehityshakuinen sekä sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot. Sinulla on ymmärrystä rakentamisen ja kiinteistöjen elinkaaritaloudellisista ratkaisuista sekä asiakkaiden liiketoiminnallisista tarpeista. Osaat konkretisoida hyödyt ja haasteet ymmärrettävällä tavalla ja vastaamaan projektiesi laadukkaasta toteutuksesta asiakkaille. Tulet toimeen sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.


Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"
viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Kari Hiltunen, puh. 050 560 9756.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Apply before 2017-05-28
Workplace Espoo

Apply for job online