dcsimg Projektinjohtajia - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Projektinjohtajia

Job Description

Haemme uusia vahvistuksia voittajajoukkueeseemme. Etsimme isojen ja vaativien hankkeiden projektinvetäjiä rakennesuunnitteluun toimipisteisiimme, Espoo, Oulu, Tampere, Jyväskylä myös muut toimipisteemme voivat tulla kysymykseen.

Projektinjohtajana vastaat suurten rakennesuunnitteluhankkeiden johtamisesta ja palveluidemme korkealaatuisesta toteutuksesta asiakkaillemme. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa teknisten ratkaisujen laatiminen ja niistä päättäminen, aikataulujen ja talouden hallinta, suunnitteluryhmän ohjaaminen sekä yhteydenpito hankkeen muihin osapuoliin. Osallistut myös sektorin ja toimialan kehittämiseen.

Odotamme

Odotamme sinulta vankkaa rakennesuunnittelukokemusta, alalle soveltuvaa koulutusta (DI/ RI / Ins. AMK) ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, asiakaslähtöinen ja myyntihenkinen asenne sekä hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän Suomen suurimmassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä, kansainvälisen toimintaympäristön mahdollisuudet, haastavia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia projekteja, nykyaikaiset työmenetelmät erinomaiset koulutusmahdollisuudet, viihtyisän ja nuorekkaan työympäristön, asiantuntevat kollegat sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"

viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rakennetekniikan sektorin johtaja Juha-Pekka Smolander, puh. 040 7085386.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Apply before 2017-05-29
Workplace Espoo

Apply for job online