dcsimg Rakennesuunnittelija korjausrakentaminen - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Rakennesuunnittelija korjausrakentaminen

Ramboll panostaa voimakkaasti korjausrakentamispalveluiden kehittämiseen, ja tavoitteemme on olla yksi maamme johtavista asiantuntijayrityksistä myös tällä toimialalla.

Haemme dynaamiseen joukkomme rakennesuunnittelijoita korjausrakentamisen hankkeisiin Espooseen, Jyväskylään, Lahteen, Lappeenrantaan ja Ouluun. Kohteet ovat ensisijaisesti julkisia rakennuksia, kouluja, toimisto- ja liikerakennuksia. Rakennesuunnittelijana osallistut projektien rakenneratkaisujen luomiseen osana projektitiimiä.
 

Odotamme
 

Odotamme sinulta rakennesuunnittelun kokemusta ja soveltuvaa rakennetekniikan koulutusta (DI/ RI / Ins. AMK tai rkm). Sinulla on jo vankka kokemus rakennesuunnittelusta ja kokemusta korjausrakentamisesta. Rakennesuunnittelu sekä rakenteiden mekaniikka on mielekästä sinulle, työskentelet mielellään tiimityössä ja haluat kehittyä alan huippuosaajaksi. Eduksi katsotaan FISE Oy:n rakennusfysiikan, rakennetekniikan pätevyydet ja kosteusvaurion korjaussuunnittelijan pätevyys sekä muut vastaavat pätevyydet.

Ramboll työyhteisönä
 

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään sunnuntaina 18.6.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Jarkko Heinonen p. 040 660 4051

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.
If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.
Secondly, upload your cover letter and other documents such as certificates and letters of recommendation.
We look forward to reading your CV, application and documents.


Apply before 2017-06-19
Workplace Espoo

Apply for job online