dcsimg Kiinteistökehityspäällikkö - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

The built environment constitutes a fundamental part of our lives and communities. In recent years, there has been a rising demand for energy efficient and environmentally sound buildings evolving from the debate on how to combat climate change. In addition, design remains a major focus, and there is a great demand for unique and innovative design solutions.

 
Amongst other things, we provided client consultancy services on the new elephant house in Copenhagen Zoo
 
 

Kiinteistökehityspäällikkö

Job Description

Toimintamme laajentuessa haemme kiinteistökehityspäällikköä Ramboll CM Oy:n kiinteistökehitysyksikköön Espooseen. 


Kiinteistökehitysyksikkömme projektit sisältävät monipuolisia toimeksiantoja kiinteistöjä omistavien ja kiinteistöjä käyttävien asiakkaittemme tarpeisiin liittyen. Mielenkiintoiset työtehtävämme sisältävät mm. monipuolista kehittämisen koordinointia, kaavoitusprosessin johtamista, konseptien laatimista, sijoittaja- ja vuokralaisyhteistyötä, kiinteistöjen käyttötarkoitusmuutosten markkinaehtoista ideointia sekä taloudellisten vaihtoehtotarkastelujen laatimista.

Kiinteistökehityspäällikkö hankkii ja toteuttaa vastuulleen osoitettuja kehitysprojekteja omatoimisesti ja tulosvastuullisesti. Tehtävään kuuluu projektien ja projektiorganisaation johtaminen siten, että projektin aikataululliset, laadulliset ja taloudelliset tavoitteet täyttyvät.


Odotamme
 

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (DI, RI, juristi, ekonomi tai arkkitehti) ja vankan kiinteistökehittämisen osaamisen lisäksi kykyä hahmottaa kokonaisuuksia.  Itsenäinen työ edellyttää kykyä neuvotella, tehdä päätöksiä ja ratkaista tehtäviä tulosorientoituneesti. Asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontevaa ja olet järjestelmällinen, pitkäjänteinen ja ulospäin suuntautunut. Olet verkostoitunut kiinteistöalalla ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot.


Ramboll työyhteisönä
 

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset


Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään perjantaina 12.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mats Kockberg, Oy Interpersona Ab, puh. 0400 508 776.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Deadline 2017-05-12
Workplace Espoo

Apply for job online