dcsimg Expert - Energi & Inneklimat - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

The built environment constitutes a fundamental part of our lives and communities. In recent years, there has been a rising demand for energy efficient and environmentally sound buildings evolving from the debate on how to combat climate change. In addition, design remains a major focus, and there is a great demand for unique and innovative design solutions.

 
Amongst other things, we provided client consultancy services on the new elephant house in Copenhagen Zoo
 
 

Expert - Energi & Inneklimat

Job Description

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu Energi & inneklimatexperter till vårt kontor i Uppsala som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. VVS & Energi-teknik i Uppsala består av 30 medarbetare, där du som Energi & inneklimatexpert medverkar i såväl större som mindre uppdrag. Du stöttar våra kunder och projekterande ingenjörer med simuleringar och analyser samt gör utredningar och inventeringar i befintliga fastigheter. Din roll är viktig i samband med miljöklassningar för att nå uppsatta mål. I tjänsten kan även ingå att agera som samordnare i samband med energi- och miljöklassningar.

Vi arbetar med vår hemmamarknad i Uppsala som utgångspunkt, men har även en del av våra stora kunder på storstadsmarknaden i Stockholm. I Rambölls större multidisciplinära uppdrag finns möjligheter att arbeta tillsammans med kollegor över hela Sverige och andra Rambölländer i intressanta komplexa uppdrag.

Vi söker dig
Till denna roll söker vi dig som har:
• Minst 3 års erfarenhet av projektering, utredningar, inventeringar, systemanalyser, energisamordning inom VVS-/Energiområdet. Grundläggande kunskaper inom byggnadsfysik är meriterande
• En civil-, högskole-, YH- eller gymnasieingenjör med en passande inriktning för tjänsten
• Goda marknadskontakter som leder till nya uppdrag både för dig själv och företaget är meriterande.

Som person är du initiativrik och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta i grupp och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter.

Varför Ramböll?
På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan, eller genom att följa instruktioner här på sidan. Har du konkreta frågor är du välkommen att kontakta Enhetschef Christian Zäll på 010-615 13 91. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Deadline 2017-06-01
Workplace Uppsala

Apply for job online