dcsimg Digitalisaation monitaituri - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

The built environment constitutes a fundamental part of our lives and communities. In recent years, there has been a rising demand for energy efficient and environmentally sound buildings evolving from the debate on how to combat climate change. In addition, design remains a major focus, and there is a great demand for unique and innovative design solutions.

 
Amongst other things, we provided client consultancy services on the new elephant house in Copenhagen Zoo
 
 

Digitalisaation monitaituri

Job Description

Haemme uutta vahvistusta voittajajoukkueeseemme Espoon Niittykumpuun. Tarjoamme asiantuntijan paikkaa innovatiivisessa kehitysryhmässämme, joka tukee erityisesti sähkötekniikan ja heikkovirtajärjestelmien asiantuntija- ja suunnittelupalvelujamme, mutta osallistuu myös laaja-alaisiin rakennetun ympäristön kehityshankkeisiimme.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen ja vankan teknisen osaamisen lisäksi innovatiivista, rohkeaa ja periksi antamatonta asennetta. Sinulla on vahva visio digitalisaation mahdollisuuksista ja omaat osaamista big datasta, koneälystä ja M2M-järjestelmistä. Olet ehkä kerännyt kokemusta työskentelystä kiinteistö- tai rakennustoimialoilta.

Ramboll työyhteisönä
 

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"

viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osastopäällikkö Sampsa Kosonen 0400 242 641

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Deadline 2017-04-24
Workplace Espoo

Apply for job online