dcsimg Sisäilma-asiantuntija - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

The built environment constitutes a fundamental part of our lives and communities. In recent years, there has been a rising demand for energy efficient and environmentally sound buildings evolving from the debate on how to combat climate change. In addition, design remains a major focus, and there is a great demand for unique and innovative design solutions.

 
Amongst other things, we provided client consultancy services on the new elephant house in Copenhagen Zoo
 
 

Sisäilma-asiantuntija

Job Description

Ramboll panostaa voimakkaasti sisäilma-asiantuntijuuden ja Terve talo-palveluiden kehittämiseen, ja tavoitteemme on olla yksi maamme johtavista asiantuntijayrityksistä myös tällä toimialalla. Haemme asiantuntijajoukkoomme sisäilma-asiantuntijoita Espooseen, Lahteen, Lappeenrantaan ja Ouluun. Tehtävänäsi on toimia sisäilmaan liittyvien hankkeiden asiantuntijana ja voit osallistua halutessasi myös hankkeiden korjaussuunnittelu- ja työmaavaiheen tehtäviin. Voit toimia sisäilma-asiantuntijana osana projektitiimiä tai projektipäällikön tehtävissä. Kohteet ovat ensisijaisesti julkisia rakennuksia, kouluja, toimistoja ja liikerakennuksia.

Odotamme

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa rakennetekniikan koulutusta (DI, ins. (AMK), ins. tai rkm) ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot sekä erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Eduksi katsotaan FISE Oy:n rakennusfysiikan ja kosteusvaurion kuntotutkijan pätevyys, RTA-pätevyys sekä muut vastaavat pätevyydet.         

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän Suomen suurimmassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä, haastavia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia projekteja, nykyaikaiset työmenetelmät, erinomaiset koulutusmahdollisuudet, viihtyisän työympäristön, asiantuntevat kollegat ja Suomen eturivin asiakkaat. Lisäksi räätälöimme sinulle monipuolisen urapolun voittajajoukkueessa sekä kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

Ramboll työyhteisönä
 

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Jarkko Heinonen p. 040 660 4051

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Deadline 2017-05-28
Workplace Espoo

Apply for job online