dcsimg Sisäilma-asiantuntija - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Sisäilma-asiantuntija

Ramboll panostaa voimakkaasti sisäilma-asiantuntijuuden ja Terve talo-palveluiden kehittämiseen, ja tavoitteemme on olla yksi maamme johtavista asiantuntijayrityksistä myös tällä toimialalla. Haemme asiantuntijajoukkoomme sisäilma-asiantuntijoita Espooseen, Lahteen, Lappeenrantaan ja Ouluun. Tehtävänäsi on toimia sisäilmaan liittyvien hankkeiden asiantuntijana ja voit osallistua halutessasi myös hankkeiden korjaussuunnittelu- ja työmaavaiheen tehtäviin. Voit toimia sisäilma-asiantuntijana osana projektitiimiä tai projektipäällikön tehtävissä. Kohteet ovat ensisijaisesti julkisia rakennuksia, kouluja, toimistoja ja liikerakennuksia.

Odotamme

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa rakennetekniikan koulutusta (DI, ins. (AMK), ins. tai rkm) ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot sekä erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Eduksi katsotaan FISE Oy:n rakennusfysiikan ja kosteusvaurion kuntotutkijan pätevyys, RTA-pätevyys sekä muut vastaavat pätevyydet.         

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän Suomen suurimmassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä, haastavia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia projekteja, nykyaikaiset työmenetelmät, erinomaiset koulutusmahdollisuudet, viihtyisän työympäristön, asiantuntevat kollegat ja Suomen eturivin asiakkaat. Lisäksi räätälöimme sinulle monipuolisen urapolun voittajajoukkueessa sekä kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

Ramboll työyhteisönä
 

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään sunnuntaina 18.6.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Jarkko Heinonen p. 040 660 4051

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.
If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.
Secondly, upload your cover letter and other documents such as certificates and letters of recommendation.
We look forward to reading your CV, application and documents.


Apply before 2017-06-19
Workplace Espoo

Apply for job online