dcsimg Elementtisuunnittelun osastopäällikkö - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Elementtisuunnittelun osastopäällikkö

Olemme perustamassa Espooseen voittajajoukkueeseemme uutta elementtisuunnittelun tiimiä johon haemme osastopäällikköä. Tehtävässä toimit myös haastavien ja merkittävien hankkeiden elementtisuunnittelun projektipäällikkönä sekä ohjaajana.

Osastopäällikkönä toimit oman tiimin lähiesimiehenä ja vastaat Espoon elementtisuunnittelun toiminnastamme. Projekteissa vastaat haastavien elementtisuunnitteluhankkeiden johtamisesta, koordinoimisesta ja palveluidemme korkealaatuisesta toteutuksesta asiakkaillemme. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa teknisten ratkaisujen laatiminen ja niistä päättäminen, aikataulujen ja talouden hallinta, nuorempien suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden ohjaaminen sekä yhteydenpito hankkeen muihin osapuoliin. Vastaat myös osaltasi elementtisuunnittelun toimintamme kehittämisestä. Tehtävän sisältöaluetta ja painopistettä voimme myös miettiä yhdessä kokemuksesi perusteella.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja alalle soveltuvaa koulutusta (DI / RI / Ins. YAMK/AMK). Sinulla on hyvät esimies- ja tiimityöskentelytaidot, asiakaslähtöinen ja myyntihenkinen asenne sekä hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot. Arvostamme erityisesti elementtisuunnittelun ja -rakentamisen aiempaa kokemusta. Lisäksi katsomme eduksesi, jos sinulla on rakennesuunnittelun osaamista, eri pätevyyksiä, kuten esimerkiksi betonirakenteiden pätevyyksiä. Pätevyyksien kautta voit toimia hankkeissa vastuullisena suunnittelijana tai asiantuntijana.

Tule mukaan vahvistamaan ja ohjaamaan elementtisuunnittelun toimintaamme!

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään sunnuntaina 18.6.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Toni Wasenius, puh. 044 5144 298.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.
If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.
Secondly, upload your cover letter and other documents such as certificates and letters of recommendation.
We look forward to reading your CV, application and documents.


Apply before 2017-06-19
Workplace Espoo

Apply for job online