dcsimg Tietojohtamisen asiantuntija - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Tietojohtamisen asiantuntija

Job Description


Tule meille tietojohtamisen asiantuntijaksi kehittämään digitaalisia palvelujamme. Toimipaikkasi voi olla joko Espoo tai Oulu. Luot ratkaisuja rakennushankkeiden tai ylläpidon aikaiseen tiedonhallintaan ja tietojärjestelmiin yhdessä monialaisen tiimin kanssa. Olet mukana kehittämässä kiinteistön omistajien tiedonhallinnan prosesseja niin, että tietomassasta ja -järjestelmistä saadaan täysi hyöty kiinteistön elinkaaren aikana. Pääset mukaan kehittämään uusia palveluita ja projekteja.


Odotamme

Odotamme sinulta monipuolista kokemusta kiinteistö- ja rakentamisalan tiedonhallinnasta sekä tutkimus- ja kehitystoiminnasta. Sinulla on näkemystä eri tietojärjestelmien rooleista ja hyödyntämisestä kiinteistönomistajien strategisen ja operatiivisen päätöksenteon tukena. Olet innovatiivinen, oma-aloitteinen ja saatat asiat päätökseen. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne. Olemme globaali toimija, joten edellytämme sinulta sujuvan suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Johanna Jalas, puh. 050 4122 789.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Apply before 2017-04-24
Workplace Espoo

Apply for job online