dcsimg Tietokoordinaattori - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

The built environment constitutes a fundamental part of our lives and communities. In recent years, there has been a rising demand for energy efficient and environmentally sound buildings evolving from the debate on how to combat climate change. In addition, design remains a major focus, and there is a great demand for unique and innovative design solutions.

 
Amongst other things, we provided client consultancy services on the new elephant house in Copenhagen Zoo
 
 

Tietokoordinaattori

Job Description

Tule meille kiinteistötiedonhallinnan nuoremmaksi asiantuntijaksi. Työpaikkasi voi sijaita esimerkiksi Espoossa, Oulussa, Tampereella tai Jyväskylässä. Luot ratkaisuja kiinteistötiedon hallintaan ja -järjestelmiin yhdessä monialaisen tiimin kanssa. Olet mukana kehittämässä kiinteistön omistajien tiedonhallinnan prosesseja niin, että tietomassasta ja -järjestelmistä saadaan täysi hyöty kiinteistön elinkaaren aikana.

Odotamme

Sinulla on vähintään 3-5 vuoden kokemus kiinteistö- ja rakentamisalan tiedonhallinnasta tai suunnittelusta. Voit olla esimerkiksi BIM-koordinoinnin, visualisoinnin tai tietomallintamisen ekspertti. Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan tai tieto- ja viestintätekniikan koulutusta. Olet energinen, sinulla on asiakaslähtöinen asenne sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja saattaa asiat päätökseen. Olemme globaali toimija, joten sujuvan kirjallisen ja suullisen suomen kielen taidon lisäksi edellytämme sinulta myös hyvää englannin kielen taitoa.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"

viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Johanna Jalas, puh. 050 4122789.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Deadline 2017-04-24
Workplace Oulu

Apply for job online