dcsimg Tietokoordinaattori - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Tietokoordinaattori

Job Description

Tule meille kiinteistötiedonhallinnan nuoremmaksi asiantuntijaksi. Työpaikkasi voi sijaita esimerkiksi Espoossa, Oulussa, Tampereella tai Jyväskylässä. Luot ratkaisuja kiinteistötiedon hallintaan ja -järjestelmiin yhdessä monialaisen tiimin kanssa. Olet mukana kehittämässä kiinteistön omistajien tiedonhallinnan prosesseja niin, että tietomassasta ja -järjestelmistä saadaan täysi hyöty kiinteistön elinkaaren aikana.

Odotamme

Sinulla on vähintään 3-5 vuoden kokemus kiinteistö- ja rakentamisalan tiedonhallinnasta tai suunnittelusta. Voit olla esimerkiksi BIM-koordinoinnin, visualisoinnin tai tietomallintamisen ekspertti. Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan tai tieto- ja viestintätekniikan koulutusta. Olet energinen, sinulla on asiakaslähtöinen asenne sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja saattaa asiat päätökseen. Olemme globaali toimija, joten sujuvan kirjallisen ja suullisen suomen kielen taidon lisäksi edellytämme sinulta myös hyvää englannin kielen taitoa.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"

viimeistään sunnuntaina 28.5.2017. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Johanna Jalas, puh. 050 4122789.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Apply before 2017-04-24
Workplace Oulu

Apply for job online