dcsimg Uppdragsledare - VVS & Energiteknik - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

The built environment constitutes a fundamental part of our lives and communities. In recent years, there has been a rising demand for energy efficient and environmentally sound buildings evolving from the debate on how to combat climate change. In addition, design remains a major focus, and there is a great demand for unique and innovative design solutions.

 
Amongst other things, we provided client consultancy services on the new elephant house in Copenhagen Zoo
 
 

Uppdragsledare - VVS & Energiteknik

Job Description

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu Senior Uppdragsledare till VVS- & Energiteknik och vårt kontor i Göteborg som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. På Göteborgskontoret är vi idag två enheter inom VVS- & Energiteknik med totalt sett ca 25 medarbetare där du som Senior uppdragsledare kommer att leda och driva större uppdrag inom ventilation, värme, sanitet, kyla, gas, sprinkler och energi. I rollen ingår, förutom det tekniska och ekonomiska ansvaret, att samordna, leda och fördela resurser och arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter kommer du att etablera och fördjupa kundrelationer samt skapa nya affärsmöjligheter, både bland befintliga och nya kunder.

Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

• Minst 15 års erfarenhet av projektering inom området VVS- & Energiteknik.
• En civil-, YH- eller gymnasieingenjörsexamen med en passande inriktning för tjänsten
• Goda marknadskontakter som leder till nya uppdrag både för dig själv och företaget är meriterande.
• Du är intresserad av ny teknik och jobbar obehindrat i PC-miljö.

Som person är du strukturerad med god planeringsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Du är också van att ta ekonomiskt och tekniskt ansvar för dina uppdrag. Då många teknikgrenar samarbetar i våra projekt är det viktigt att du är lyhörd och har god samarbetsförmåga både internt och externt.

Varför Ramböll?
På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du konkreta frågor är du välkommen att kontakta Mathias Ranhage 010-615 32 11 eller Tobias Carlsson 010-615 32 96. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.


Vi ser fram emot din ansökan!

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Deadline 2017-05-29
Workplace Göteborg

Apply for job online