dcsimg Dedikeret energikonsulent til byggeriafdeling i kraftig vækst  - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Dedikeret energikonsulent til byggeriafdeling i kraftig vækst

Brænder du for energioptimering, energiberegninger og energimærkning? Og er du på udkig efter din næste faglige udfordring? Så er du måske den vi søger til at udvikle og fastholde vores førende position inden for byggeri!

Dine ansvarsområder som energikonsulent
Vi oplever kraftig vækst i efterspørgslen på energimærkninger fra vores kunder. Du vil derfor som energikonsulent hos Rambøll Midtjylland blive en værdifuld del af et landsdækken team af energikonsulenter.

Dine primære arbejdsopgaver bliver energimærkning på projekter i Jylland, men da vi løser opgaver for kunder over hele landet, vil du også i nogle tilfælde skulle besøge kunder på Sjælland. Afhængigt af din profil kan du foruden energimærkning også komme til at arbejde med:

  • 2D og 3D modellering i AutoCAD og Revit
  • Energiberegninger – herunder BE10 og BSim
  • Drift og vedligehold af bygninger og bygningsinstallationer
  • CTS-systemer og intelligente bygningsinstallationer (IBI) i byggeriet
  • Projekteringsopgaver og tilsyn

Vores afdeling har mange forskellige rådgivningsopgaver, så du vil som energikonsulent hos os kunne arbejde på en bred vifte af byggeprojekter.

Afhængigt af dine ønsker, vil du få arbejdsplads på enten vores kontor i Herning eller i Viborg.

Dig og dine kompetencer
Din passion for energiområdet ses tydeligt i dit arbejde, hvor du har ét eller flere faglige specialer, du brænder særligt for. Du er dog nysgerrig på at lære mere fra yderst kompetente kollegaer i afdelingen, der vil være med til at højne din i forvejen høje faglighed. Vidensdelingen går dog begge veje, så du nyder ligeledes at lære fra dig inden for dit specialistområde.

Dit specialistområde indbefatter en stor indsigt i bygningsreglementet og gældende standarder inden for energimærkning. Du har et solidt kendskab til tekniske installationer i bygninger såsom varme- og brugsvandslæg, ventilation og belysning.

Du har en udadvendt personlighed, der gør dig i stand til at arbejde og interagere med både kollegaer og kunder uafhængigt af niveau.

Af mere faglig karakter, forestiller vi os at du:

  • Har en uddannelse som bygningskonstruktør, maskinmester eller ingeniør
  • Er certificeret energikonsulent
  • Har min. 2 års erfaring med energimærkning af både små og store bygninger

Bliv en del af Byggeri Midtjylland i Herning og Viborg
Du får fornøjelsen af ca. 20 engagerede kollegaer i Byggeriafdelingen fordelt på kontorer i Herning og Viborg, der alle arbejder med varierende opgaver for både offentlige og private bygherrer. Hverdagen er i høj grad baseret på gensidig tillid og frihed under ansvar. Projektporteføljen spænder bredt og afdelingen har i øjeblikket igangværende opgaver indenfor bl.a. undervisning, sundhed, boliger, kultur og industri. Du vil blive en del af Rambølls faglige netværk, hvor du får rig mulighed for at sparre med kompetente kolleger. Udover høj faglighed vægter vi en god balance mellem arbejde og fritid.

Du har mulighed for at koble dig på spændende lokale, nationale og internationale projekter, som kan være med til at udvikle både dig og det team, som du bliver en del af. Vi betragter os selv som porten til en verden af spændende projekter, relationer og viden. 

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder René F. G. Bjerregaard på +45 5161 2153.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Da vi løbende indkalder til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Dog ikke senere end lørdag d. 20. maj 2017.


Apply before 20-05-2017
Workplace Herning/Viborg

Apply for job online 


 
Rambølls forretningsenheder i Danmark indgår i Rambøll Gruppen, der er en førende ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. Rambøll Gruppen beskæftiger 12.800 medarbejdere, heraf ca. 3.100 medarbejdere i Danmark, og har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten, suppleret med en markant repræsentation i Asien, Australien, Sydamerika og det sydlige Afrika. Med næsten 300 kontorer i 35 lande lægger vi vægt på lokal erfaring kombineret med en global vidensbase. Vi stræber altid efter at levere inspirerende og præcise løsninger, der gør en ægte forskel for vores kunder, slutbrugere og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for markederne: Byggeri, Transport, Miljø & Sundhed, Vand, Energi, Olie & Gas og Management Consulting.