dcsimg Vegplanlegger , Rådgiver veg, Senior rådgiver veg - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Transport

Urbanisation, globalisation, and climate change represent three of today’s biggest global challenges – and they all have a profound effect on the transport area. The need to create denser, well-functioning residential environments within existing urban areas requires engineering solutions that are sustainable, innovative and cost-effective.

 
Ramboll provides a broad range of Infrastructure & Transport services
 
 

Vegplanlegger , Rådgiver veg, Senior rådgiver veg

Job Description

Rambøll Norge har for tiden stor oppdragsmengde blant annet i forbindelse med pågående motorvei, vei og gate prosjekter. Vi har derfor behov for flere vegplanleggere/rådgivere til vår avdeling Veg SørØst som har kontorer i Drammen, Tønsberg, Skien, Oslo og Kristiansand. Avdelingen teller i dag ca 45 medarbeidere.


Rambølls kontorer på de nevnte lokasjonene har sterke fagmiljø med samfunnsengasjerte og erfarne vegplanleggere som skaper gode løsninger til beste for våre oppdragsgivere. Disse kontorene har i tillegg til vegplanleggere et bredt tverrfaglig konsulentmiljø som dekker alle fag/tjenester  for alle typer samferdselsoppdrag. Det forventes stor grad av mobilitet i hverdagen da avdelingen stiller krav til tverrfaglig samarbeid på tvers av lokasjoner.


Vi søker primært dyktige og fremtidsrettede seniorrådgivere, men oppfordrer også  kandidater med mindre erfaring og nyutdannede vegplanleggere om å søke.


Om stillingen
Rambøll jobber med det siste innen prosjekteringsmetoder og –verktøy; der 3D/BIM-prosjektering og visualisering er sentralt. Vegplanleggeren/ rådgiveren vil:
 -Prosjektere, tegne og beregne veger og motorveger  for både tidlig- og byggefasen
-Være prosjekt- eller prosjekteringsleder og delaktig i å planlegge og koordinere alle aktiviteter på store og    små, én- eller flerfaglige prosjekter. (Tilpasses tilkompetanse og interesse)
- Være delaktig i avdelingens utviklings og forbedringsarbeid og delta i salgs- og markedsarbeid
- For yngre kandidater vil stillingen innebære ansvar for mindre prosjekt eller deler av vegprosjekteringen i større prosjekt..

Hvem søker vi?
Har du utdanning som sivilingeniør/ingeniør og interesse for eller erfaring fra veg- eller baneprosjekter, vil du passe hos oss. Du må like å jobbe godt i flerfaglige team, ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne og gjerne ha interesse for oppdragsledelse og kundekontakt.


Rambøll tilbyr
Rambøll er en global ledende samfunnsrådgiver og vi tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte oppgaver. Dette betyr å lede an når det gjelder anvendelse av ny teknologi, utvikle og trene medarbeidere og vinne de betydningsfulle kontraktene. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, meget god forsikrings- og pensjonsordning, fleksibel arbeidstid og god ferieordning.

Om du er interessert og møter de kravene vi stiller til kompetanse og egenskaper, send din søknad og CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene.


For nærmere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med avd leder Rolf Bjørkeslett. Tlf.: 905 41 780, e-post: Rolf.bjorkeslett.ramboll.no
 

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Apply before 2017-05-01
Workplace Drammen

Apply for job online