dcsimg Struktureret Financial Consultant til Finance & Accounting - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Struktureret Financial Consultant til Finance & Accounting

Job Description

Er du den forretningsorienterede Financial Consultant vi søger? Hvis du finder afstemning, analyse og rapportering af regnskaber spændende, er udadvendt og bliver motiveret af forskelligartede opgaver i et globalt setup, så er her nu en unik mulighed for at komme med på et stærkt hold i Danmarks førende rådgivende ingeniørvirksomhed!

Dine ansvarsområder som Financial Consultant

Med direkte reference til regnskabschefen vil du fungere i et team af erfarne og fagligt stærke kollegaer. Du vil i være i tæt dialog med forretningen, og du opnår derigennem at få en bred kontaktflade i organisationen.

I stillingen vil der blive lagt vægt på en række forskelligartede opgaver, hvor udarbejdelse af måneds- kvartals- og årsregnskab samt rapportering er vigtige fokusområder.

På mere daglig basis, vil du arbejde med opgaver så som:

  • Financial controlling, herunder analyser og kvalitetssikring af rapportering
  • Afstemninger af såvel driftssammenhænge som balanceposter
  • Optimering af processer og arbejdsgange
  • Ad-hoc opgaver

Dig og dine kompetencer

Du er serviceminded. Du formår at være i øjenhøjde med forretningen, og du evner at sætte dig i deres sted, når du servicerer dem. Du trives at arbejde selvstændigt med egne ansvarsområder, hvor der stilles krav til både mængde og kvalitet af dine leverancer, hvilket du med din solide og strukturerede tilgang formår at levere. Samtidig påskønner du tæt dialog og samarbejde med dine kollegaer, hvor vidensdeling er en afgørende faktor i optimeringen af både dine og afdelingens arbejdsprocesser til gavn for forretningen.

Du vil med din forretningsforståelse være et værdifuldt aktiv for virksomhedens forskellige enheder i forhold til support på regnskabsområdet

Af mere faglig karakter forestiller vi os den rette kandidat har en baggrund i revision eller større regnskabsfunktion samt:

  • En uddannelse inden for regnskab, f.eks. HD eller lignende relevant bacheloruddannelse indenfor økonomi
  • Erfaring fra lignende stilling i mindst 4 år
  • Kendskab til momsregler, eller et ønske om at udvikle sig på dette område

Bliv en del af Regnskabsafdelingen i Rambøll

Du bliver en del af et team, der arbejder med at sikre og vedligeholde et højt fagligt niveau på regnskabsområdet, gennem udarbejdelse og vedligeholde af instrukser og forretningsgange samt afstemning og afregning af moms og afgifter i ind og udland. Teamet består af 18 kollegaer, der alle påskønner et højt fagligt niveau i et afslappet arbejdsmiljø.


Om at arbejde hos Rambøll

Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da regnskabschef Lotte Ørum Trolle på lot@ramboll.dk.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Dog ikke senere end søndag d. 30. april 2017.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Apply before 2017-04-30
Workplace Copenhagen

Apply for job online