dcsimg Senior HR Business Partner - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Senior HR Business Partner

Job Description

Som Senior HR Business Partner är du med och utvecklar Rambölls affär tillsammans med Divisionschefen. Det huvudsakliga uppdraget är att stötta divisionen och dess chefer med talent management och utveckling av ledarskap, organisation och företagskultur. Du ingår i divisionens ledningsgrupp och rapporterar till Ramböll Sveriges HR direktör.

Ramböll erbjuder dig 
Du kommer att få ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag under stark tillväxt. HR-avdelningen ansvarar för det strategiska, operativa och administrativa HR- och lönearbetet på Ramböll Sverige. Vi är i dag ett team med 13 medarbetare bestående av en HR direktör, HR Business Partners, rekryterare, lönespecialister och HR-administratörer, och vi växer. Som en del av HR-funktionen kan vi erbjuda dig en självständig roll som erbjuder utmaningar och utveckling. Vi har ett gott samarbete och lägger stor vikt vid att alla trivs och mår bra på jobbet. Vi sitter i moderna och fina lokaler vid Mariatorget på Södermalm.

Din roll
Du arbetar aktivt med chefer och våra rekryterare för att säkerställa en god kompetensförsörjning och en större mångfald. Du säkerställer ett högt medarbetarengagemang bland annat genom att utveckla ledare med ett coachande förhållningssätt och att verka för en god arbetsmiljö.

Som Senior HR BP ansvarar du för att leverera en professionell HR service till organisationen i linje med Rambölls värderingar, HR strategi och övergripande mål. Du kommer att vara chefsstöd och bollplank i alla olika typer av personalfrågor för att utveckla verksamheten. Vidare kommer du utveckla, etablera, implementera och följa övergripande HR-processer, aktiviteter och tjänster för att möta verksamhetens behov.


Din profil
Vi söker dig som är bra på att utveckla och bibehålla relationer på alla nivåer inom företaget. Du har ett tydligt fokus på att driva ett framåtriktat HR arbete, och håller dig a ´jour med din omvärld. För att lyckas i rollen är du trygg, dynamisk och har en mycket god kommunikationsförmåga. Du kan översätta verksamhetens behov och utmaningar till en HR agenda som stödjer affären. Du trivs i arbete med andra människor och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarstagande, driven och har förmågan att arbeta i ett högt tempo. Utöver detta ser vi att du har en analytisk förmåga och är en naturlig problemlösare.

Din bakgrund/erfarenhet
Vi tror att du har en personalvetarexamen eller liknande samt har bred erfarenhet från HR-området. Du har gedigen erfarenhet som HR Business Partner eller HR chef och är trygg i att stötta chefer och organisationer i olika HR processer. Du har dokumenterad erfarenhet från utveckling av team, ledarskap och företagskultur. Vi ser också att du har erfarenhet från bolag i tillväxt och/eller med stark förändringsagenda. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 30 april, 2017. Vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta vår samarbetspartner ID Entity och Ylva Ottosson, 0733-91 41 08, ylva.ottosson@id-entity.se eller Cecilia Hasslev, 0733-41 41 98, cecilia.hasslev@id-entity.se.

Vi tar emot alla ansökningar för denna tjänst via ID Entity och du ansöker genom att följa denna länk: https://id-entity.positionett.se/assignment.php?id=1718&p=fc6709bfdf0572f183c1a84ce5276e96#top

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Apply before 2017-04-30
Workplace Stockholm

Apply for job online