dcsimg Handläggare - VVS - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Handläggare - VVS

Job Description

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu uppdragsledare inom VVS till vårt kontor i Malmö som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Enheten VVS- & Energiteknik i Malmö är i en intressant uppbyggnadsfas, där vi har stora planer på att forma ett bra team för att möta efterfrågan från våra kunder. Där kommer ditt engagemang och drivkraft vara en viktig nyckel och som handläggare kommer du att medverka i små och stora projekteringsuppdrag inom VVS-teknik.


Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

  • Minst 3 års erfarenhet av VVS-projektering.
  • Ingenjörsexamen med installationsinriktning

Som person har du god planeringsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd. Du är intresserad av ny teknik och behärskar AutoCad MagiCAD eller Revit MagiCAD

Varför Ramböll?
På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan, eller genom att följa instruktioner här på sidan. Har du konkreta frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Magnus Birgersson på 010-615 22 56. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Apply before 2017-05-15
Workplace Malmö

Apply for job online