dcsimg Serviceminded advokatsekretær til Rambøll Danmark - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Serviceminded advokatsekretær til Rambøll Danmark

Har du øje for detaljen, og nyder du at arbejde med en tæt kundekontakt? Sætter du en ære i at yde en professionel service? Så er du måske den nye advokatsekretær i Danmarks førende rådgivende ingeniørvirksomhed.

Dine ansvarsområder som advokatsekretær
Rollen som advokatsekretær i Rambøll er meget alsidig, og du vil få berøring med opgaver fra alle områder af forretningen. Du vil blive afdelingens administrative og koordinerende knudepunkt, men også have egne sagsområder. Stillingen indeholder således opgaver inden for

 • sagsbehandling ibm. projektforsikringer, omfattende sagsgangene fra indhentning af tilbud til slutregulering af policen
 • vedligeholdelse af forsikringsoversigter og certifikater
 • selskabsretlige registreringer
 • opdatering af erklæringer, attester m.m. til tilbudsindhentning
 • korrekturlæsning og kvalitetssikring
 • kontakt med vores forretningsfolk, kolleager i supportorganisationen, samarbejdsparterne mv.
 • bistå med rapporteringsopgaver
 • kontaktperson for skadesanmeldelser
 • håndtere legalisering af dokumenter

Du vil få en bred kontaktflade i organisationen, og jobbet indebærer at blive afbrudt af presserende forespørgsler fra organisationen på en lang række forskellige emner.

Dig og dine kompetencer
Du har en serviceminded og positiv tilgang til dit arbejde, hvor du nyder at agere inden for flere forskellige områder i løbet af en arbejdsdag. Det vægtes positivt, men er ikke en forudsætning, at du har forudgående kendskab inden for forsikringsområdet, men det er vigtigt at du har lyst og evne til at lære nyt.

Du har lyst til aktivt at indgå i et velfungerende team.

Af mere faglig karaktere forestiller vi os, at du:

 • har erfaring fra lignende stilling (advokatkontor eller intern juridisk funktion) i 6-10 år
 • er struktureret, kvalitetsbevist og god til at bevare overblikket
 • har en serviceminded tilgang til kolleger og samarbejdspartnere
 • kan arbejde selvstændigt, men også spørger kollegaer til råds, når der er behov for det
 • besidder gode IT evner – Word, PowerPoint og Excel
 • er stærk til at læse korrektur – både på dansk og engelsk
 • er grundig og har en systematisk tilgang til opgaverne

 Vi anvender UNIK Advosys til håndtering af vores dokumenter.

Bliv en del af Rambølls Legal afdeling
Vi er i 8 jurister, 1 sekretær og 1 student i afdelingen, hvor vi har et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Vi sætter pris på professionalisme og vi løser opgaver, der udvikler og udfordrer. At arbejde i Rambølls Legal afdeling er defineret af en høj grad af frihed under ansvar.

Vores kunder er Rambølls bestyrelse, afdelingsledere og kollegaer på alle niveauer af organisationen. Den juridiske rådgivning spænder også ud over landets grænser, hvor vi assisterer flere udenlandske datterselskaber og samarbejder med en lang række specialister i branchen.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder, Advokat (L) Camilla Behrens på +45 5161 6089.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Dog senest den 25. april.


Apply before 25-04-2017
Workplace Ørestad

Apply for job online 


 
Rambølls forretningsenheder i Danmark indgår i Rambøll Gruppen, der er en førende ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. Rambøll Gruppen beskæftiger 12.800 medarbejdere, heraf ca. 3.100 medarbejdere i Danmark, og har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten, suppleret med en markant repræsentation i Asien, Australien, Sydamerika og det sydlige Afrika. Med næsten 300 kontorer i 35 lande lægger vi vægt på lokal erfaring kombineret med en global vidensbase. Vi stræber altid efter at levere inspirerende og præcise løsninger, der gør en ægte forskel for vores kunder, slutbrugere og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for markederne: Byggeri, Transport, Miljø & Sundhed, Vand, Energi, Olie & Gas og Management Consulting.