dcsimg Praktikant til Marketing og Kommunikation - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Management Consulting

With close to 600 employees, Ramboll Management Consulting is one of the largest management consultancies in the Nordics. We operate as a trusted private sector partner and hold a strong position in public sector development.

 
City and society management consultning. Picture: Dubai skyline
 
 

Praktikant til Marketing og Kommunikation

Er du kommunikationsstuderende? Drømmer du om at få hands-on erfaring med nogle af de mest aktuelle former for markedsføring og kommunikation? Og har du lyst til at prøve dig selv af i en branche med højt tempo og kloge hoveder? Så vil vi gerne høre fra dig.

Vi søger en praktikant, som kommer til at indgå på lige fod med afdelingens faste medarbejdere. Dit arbejdssted bliver Aarhus, med jævnlige afstikkere til vores kontor i København.

En vigtig del af holdet
I praktikperioden får du et bredt indblik i de forskellige arbejdsopgaver i afdelingen, og du lærer virksomhedens mange rådgivningsområder at kende. Vi er drevet af en content marketing-tankegang, og du får en vigtig rolle i den fortsatte udvikling af den.

Dine opgaver som praktikant afspejler det behov, der er for at understøtte vores konsulenter og forretning bedst muligt. Du får mulighed for at arbejde med de nyeste metoder inden for online markedsføring og får indblik i, hvordan data kan skabe leads og salg. Samtidig skal du være med til at synliggøre Rambøll Management Consulting som en åben virksomhed, der arbejder med vigtige opgaver for både private og offentlige virksomheder.

Opgaverne kan bl.a. andet være: 

 • Formidling af og leadgenerering gennem thought leader kommunikation
 • Udkast til e-mail og tekster til landingssider + opsætning af mail-flows
 • Tovholder på forskellige opgaver i afdelingen fx koordinering af messer og leadopsamling
 • Visualiseringer, social media grafik og arbejde i PowerPoint, InDesign, m.m.
 • Involvering i og eksekvering af strategisk vigtige opgaver
 • Ansvar for markedsføring af særlige events og konferencer
 • Udarbejdelse af nyheder og kundecases til web
 • Desk-research og dataanalyse til brug for interne forbedringsprojekter.

Vi lægger stor vægt på, at du får opgaver inden for de områder, der interesserer og udvikler dig, samt at dine opgaver er varierende igennem forløbet. Du vil få en erfaren konsulent som mentor, der sammen med dig løbende følger op på din læringsproces gennem praktikforløbet.

Din profil

 • Du læser på overbygningen på en relevant videregående uddannelse (fx kommunikation, marketing, journalistik el.lign.) og er ambitiøs med dine studier
 • Du har ideelt set lidt erfaring med ekstern kommunikation og markedsføring, særligt online
 • Du skriver stilsikre tekster på både dansk og engelsk
 • Du har blik for den visuelle fremstilling og kan måske lidt InDesign
 • Du tror på egne evner, tager initiativ, er ikke bleg for at arbejde igennem og holder styr på detaljerne
 • Du har let til begejstring, nyder at være en del af et hold, hvor din mening bliver hørt og brugt
 • Du er socialt aktiv, har samfundssind og er nysgerrig på verden.

Content-strategien betyder bl.a., at vi er en smule nørdede omkring det skrevne ord, og vi vil gerne have, at du nørder med. Fx ved at udarbejde e-bøger, artikler eller hjælpe med at lancere nye white papers.

Men vi er også tossede med tal. Hvad virker? Hvem klikker på hvad? Hvad er konverteringsraten lige nu? Så du skal gerne have flair for formidling og samtidig være interesseret i, hvordan vi får ny viden om markedet gennem indsamling af data.

Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi både vægt på personlighed og faglige resultater, herunder karakterer, din motivation for at søge stillingen samt øvrige erfaringer og meritter. Samtidig ser vi på, hvordan vi opnår det bedste team med det, vi hver især er dygtige til.

Vi tilbyder
I afdelingen er vi otte medarbejdere inkl. praktikanter og studentermedhjælpere, og du vil derudover indgå i et større praktikantteam med andre afdelinger i Rambøll Management Consulting. Du vil blive introduceret til afdelingen og dine arbejdsopgaver gennem et struktureret introforløb. Vi er bevidste om, at du som praktikant er her for at lære, og vi forsøger at sikre, at dit faglige udbytte bliver så stort som muligt.

Du bliver fagligt udfordret gennem et struktureret praktikforløb, og hvis du har det der skal til, er der mulighed for ansættelse som studentermedhjælper efter praktikken. Endelig har flere af vores praktikanter fortsat karrieren i Rambøll.

Praktikperioden er fra 1. september 2017 til og med 31. januar 2018 eller efter nærmere aftale. Du vil have mulighed for delvis ansættelse som studentermedhjælper med løn efter aftale sideløbende med praktikperioden.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Communications Martin Christiansen på makc@ramboll.com eller telefon 5161 2806.

Da vi løbende afholder samtaler, opfordrer vi til, at du søger stillingen hurtigst muligt via linket nedenfor. Sidste frist for ansøgning er kl. 12.00 den 28. april.


Apply before 28. april
Workplace Aarhus

Apply for job online 


 
Rambøll Management Consulting er et internationalt konsulenthus med næsten 600 ansatte. Vi har kontorer i Aarhus, København, Berlin, Hamborg, Bruxelles, Oslo, Stockholm og Helsinki. Vi leverer professionel rådgivning inden for management, it, research og survey.

Vi er en del af Rambøll Gruppen, der er en førende videnvirksomhed med aktiviteter inden for engineering, management og it. Rambøll Gruppen beskæftiger 13.000 medarbejdere, der medvirker i projekter over hele verden fra mere end 300 kontorer i 35 lande. Vi har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten.