dcsimg VVS-rådgiver - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

VVS-rådgiver

Divisjon Hedmark og Oppland i Markedsenhet for Samferdsel og Byutvikling i Rambøll trenger flere medarbeidere. Vi søker nå en VVS-rådgiver til vårt kontor på Lillehammer. Vi kan tilby allsidige arbeidsoppgaver for både private og offentlige kunder.

Lillehammerkontoret har i dag 39 medarbeidere og et bredt tverrfaglig miljø bl.a. innenfor VVS, elektro, bygg, brann, landskapsarkitektur, samferdsel, areal- og samfunnsplanlegging, samt prosjekteringsledelse, prosjekt- og byggeledelse.

Om stillingen

Hovedoppgavene vil være å bidra som fagansvarlig i små og mellomstore prosjekt og oppdragsmedarbeider i store prosjekt. Vi søker etter en faglig dyktig medarbeider med kompetanse innenfor VVS-faget. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Optimalisering og prosjektering av VVS-tekniske anlegg
  • Utarbeide arbeidstegninger (i Revit) og beskrivelser for VVS
  • Delta i prosjekteringsmøter, byggemøter m.m.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg, som gjennom utdanning og erfaring, har interesse for faget VVS-teknikk. Vi trenger en medarbeider som kan bidra til vårt gode faglige og sosiale arbeidsmiljø. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Utdannet ingeniør, bachelor eller master innen VVS-fagene
  • Varmesystemer/Inneklima/Brannslukking/Automatikk
  • Gode samarbeidsevner og evne til å jobbe både selvstendig og i team     
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling bl.a. gjennom Rambøll Academy. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn «åpen» søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.


Apply before Åpen søknad
Workplace Lillehammer

Apply for job online 


 
Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!