dcsimg Geotekniker - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Transport

Urbanisation, globalisation, and climate change represent three of today’s biggest global challenges – and they all have a profound effect on the transport area. The need to create denser, well-functioning residential environments within existing urban areas requires engineering solutions that are sustainable, innovative and cost-effective.

 
Ramboll provides a broad range of Infrastructure & Transport services
 
 

Geotekniker

Ramböll
Ramböll är ett ledande ingenjörs- design- och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa   innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra   medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.

Ramböll i Sverige är inne i en   expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu geotekniker till vårt kontor i Stockholm som vill utvecklas tillsammans med vår   verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och   lönsamt företag med god tillväxt. Enheten Geoteknik i Stockholm består idag av 17 medarbetare där du som geotekniker kommer att medverka i stora och små infrastrukturprojekt. Vi arbetar i nära samarbete med bland annat bro-, hamn- och samhällsbyggnadsavdelningarna. Dina arbetsuppgifter beror givetvis på dina kunskaper och intresse. Hos oss finns möjlighet att specialisera sig och bli en vass beräkningsingenjör eller duktig CAD-projektör. Du kan även utvecklas som klassisk geotekniker och uppdragsledare.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda  vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

  • Erfarenhet som konsult, entreprenör eller beställare av geotekniska tjänster
  • Erfarenhet av CAD-projektering 
  • Högskoleingenjör eller civilingenjör inom geoteknik

Som person är du van att arbeta i grupp och tycker om att ta ansvar. Du är noggrann och engagerad i ditt   arbete.

Varför Ramböll?
På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och   via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du   välkommen att kontakta Peder Thorsager på telefonnummer 010-615 65 07. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera   detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-PostApply before 1 maj
Workplace Stockholm

Apply for job online 


 
Ramböll är ett ledande ingenjörs- design- och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.