dcsimg Kontrollant till Leveransuppföljning Vägdrift - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Transport

Urbanisation, globalisation, and climate change represent three of today’s biggest global challenges – and they all have a profound effect on the transport area. The need to create denser, well-functioning residential environments within existing urban areas requires engineering solutions that are sustainable, innovative and cost-effective.

 
Ramboll provides a broad range of Infrastructure & Transport services
 
 

Kontrollant till Leveransuppföljning Vägdrift

 

Ramböll är inne i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt. Vi bygger morgondagens samhälle med hållbarhet i fokus. Som medarbetare hos oss erbjuds du många möjligheter i ett stabilt och internationellt företag.

Vi söker nu fler kontrollanter till Leveransuppföljning av driftkontrakten i Dalarna där ditt arbete utgår från hemmet.   

Om tjänsten

I Rambölls unika och ledande affärsområde RST (Road Survey Technology) kommer du jobba med att vara sköta leveransuppföljning åt Trafikverket inom ramen för ”Basunderhåll Väg”. Detta innebär ett självständigt och fritt arbete där du kommer att vara en länk mellan Trafikverket och entreprenören. Merparten av tiden tillbringas ute på vägarna där du följer upp funktionskraven i olika driftkontrakt med hjälp av modern teknik och din gedigna erfarenhet av drift och underhåll av vägar. Du kan också komma att vara stöd till Trafikverkets projektledare på byggmöten eller vid andra riktade kontroller.

Hos Ramböll RST kommer du vara en del av nordens ledande organisation inom vägteknik och vägmätning.

Dina kvalifikationer

Du skall ha minst två års dokumenterad erfarenhet från underhåll av gator och vägar åt statliga och kommunala väghållare där även vinterväghållningsarbeten förekommit. Du skall ha haft en arbetsledande/projektledande ställning hos entreprenör, byggherre eller som konsult.

Du bör vara van vid självständigt arbete och ha förståelse för de olika rollerna som såväl beställare som utförare har i driftkontrakten. Att vara kundorienterad är en självklarhet och resor i ditt närområde är vardag för dig.

B körkort är ett krav.         

Varför Ramböll?

Är du intresserad av att arbeta i ett företag som tar ansvar för samhälle, kunder och medarbetare? Vill du jobba i ett företag som dessutom tänker långsiktigt och hållbart? Då kan Ramböll vara rätt för dig.

Vi arbetar tvärvetenskapligt och projektinriktat. Organisationen är platt för att ge individen stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Vi tänker på hela människan och det är viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv.

Ramböll är Nordens ledande samhällsbyggare inom teknik, design och management consulting och grundades i Danmark 1945. Vi är 12 300 medarbetare och har en stark närvaro i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Kontinentaleuropa, Mellanöstern och Indien och en betydande representation i Asien, Australien, Sydamerika och Afrika söder om Sahara. Med mer än 300 kontor i 35 länder kombinerar vi lokal kännedom med global kunskap. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta. Ramböll verkar inom byggnader, transport, miljö, vatten, energi, olja & gas och management consulting.

Företaget ägs av en stiftelse, Ramboll Foundation, vilket ger förutsättningar att bedriva ett långsiktigt arbete. Delar av vinsten återinvesteras i företaget i form av teknikutveckling. Vi avsätter varje år stora summor till välgörenhet och har en värdegrund som erbjuder våra medarbetare en långsiktig trygghet.

RST ärett framgångsrikt affärsområde inom Ramböll Sverige AB. Vi är ledande i Norden inom vägteknik, Kontroll av drift och underhåll, mätning av vägar och vägmarkering, så kallad Road Management. RST designar, utvecklar och säljer själv merparten av sina kvalitativa mätsystem och har sedan mitten av åttiotalet haft kunder i stora delar av Europa, Ryssland, USA och Mellanöstern.

Läs mer om RST på www.rambollrst.se

Så här ansöker du Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Martin Wiström på telefon 010-615 54 12. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi önskar ej samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.


Apply before 1 maj 2017
Workplace Dalarna

Apply for job online 


 
Ramböll är ett ledande ingenjörs- design- och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.