dcsimg Managementkonsulent med solid erfaring i økonomiske analyser  - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Management Consulting

With close to 600 employees, Ramboll Management Consulting is one of the largest management consultancies in the Nordics. We operate as a trusted private sector partner and hold a strong position in public sector development.

 
City and society management consultning. Picture: Dubai skyline
 
 

Managementkonsulent med solid erfaring i økonomiske analyser

Rambøll er en global virksomhed med over 13.000 ansatte og over 300 kontorer i 35 lande. Med 600 konsulenter er Rambøll Management Consulting ét af Nordens største konsulenthuse, der arbejder tæt sammen med kollegaer inden for energi, infrastruktur, havne, lufthavne, byggeri etc. Vi agerer som en betroet partner i den private og offentlige sektor og leverer professionel rådgivning inden for management, it, research og survey.

Forretningsområdet Strategy & Operations består af mere end 50 managementkonsulenter og er karakteriseret ved et dynamisk og højt fagligt miljø. Vi er engagerede medarbejdere, der er klar til at levere en ekstraordinær indsats for at give klienten rådgivning og service af højeste kvalitet. Lige nu søger vi en ny kollega med solid erfaring i finansielle analyser.

Om stillingen

I Strategy & Operations søger vi en ny kollega, der har dybdegående og veldokumenteret erfaring med økonomiske analyser for private og offentlige kunder enten fra en anden konsulentvirksomhed eller fra en større virksomhed. Du har fx arbejdet med økonomiske analyser inden for infrastrukturelle projekter, transport, energi eller lignende, hvor du har udviklet investerings-cases, foretaget fremskrivninger, analyser af CAPEX eller OPEX. Du brænder for at gøre en forskel med dit skarpe øje for analyser og tal og for at være blandt de foretrukne rådgivere for private og offentlige topledere. Du vil gerne understøtte vores globale vision og arbejde tæt sammen med personer med vidt forskellige faglige baggrunde.

Du skal på erfaren og professionel vis kunne varetage projektforløb i tæt dialog med kunden og være dygtig til at afrapportere i gængse formater. Du er analytisk skarp og har en stærk interesse i at skabe løsninger, der virker for vores kunder. Derudover er det vigtigt, at du har mere end blot et almindeligt flair for salg, da du vil blive et afgørende led i opsøgende salg og tilbudsarbejde. Et godt eksisterende netværk vil i den forbindelse være et plus. 

Du vil få fagligt udfordrende opgaver i et internationalt konsulenthus, der er specialiseret i at levere multidisciplinær rådgivning, og hvor flere faglige kompetencer indgår i et tæt samarbejde på tværs af enheder og landegrænser. Derfor er det også vigtigt, at du har et internationalt mindset.

Som konsulent i Strategy & Operations vil du arbejde på projekter, hvor du har projektledelsesansvar og direkte kontakt til vores klienter. Vi søger særligt profiler, der har en bred erfaring, og det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring fra et andet konsulenthus. Det vil også tælle positivt, hvis du har erfaring med energisektoren, transportsektoren eller bygge- og ejendomsudviklingssektoren. Måske har du siddet i et ministerium eller styrelse med lignende opgaver eller har erfaring fra et større privat firma inden for nævnte sektorer.

Dine kompetencer og profil

 • Minimum tre års erhvervserfaring
 • Relevant kandidatuddannelse som fx cand.polit., cand.merc., cand.oecon., civilingeniør eller tilsvarende
 • Gode projektlederkompetencer
 • Stærke kompetencer i finansielle analyser inkl. erfaring med at gennemføre evidensbaserede analyser samt udvikling af Excel-modeller og business cases til understøttelse af investeringsbeslutninger
 • Solid erfaring med PowerPoint og Excel. Erfaring med Think Cell er et plus, men ikke et krav
 • Flydende i dansk og engelsk i både skrift og tale.

Derudover forventer vi, at du

 • er resultat- og performance-orienteret med en stærk kommerciel tilgang kombineret med en god forståelse for business drivers og innovation
 • besidder en høj grad af iværksætterånd og energi – med viljen til og interessen i at udvide eksisterende kunderelationer og udvikle nye relationer til nye markeder
 • besidder et stærkt gen som projektleder, der kan lede og drive et projekt i såvel danske som nordiske settings
 • er udadvendt, præsentabel tillidsskabende og besidder en naturlig faglig gennemslagskraft
 • ser muligheder, valg og kompleksiteter som motiverende udfordringer
 • er analytisk stærk, arbejder struktureret og fungerer godt både selvstændigt og som en del af et team
 • er en dygtig kommunikator, der er i stand til at formidle klare budskaber såvel mundtligt som skriftligt og ikke mindst, at du kan forankre løsninger på alle organisatoriske niveauer
 • kan forstå og sætte dig ind i dine kunders udfordringer og behov

Vil du vide mere?
Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Business Manager Leif Laszlo Haaning på tlf. 5161 7891.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Apply before Snarest muligt
Workplace Aarhus/Ørestad

Apply for job online 


 
Rambøll Management Consulting er et internationalt konsulenthus med næsten 600 ansatte. Vi har kontorer i Aarhus, København, Berlin, Hamborg, Bruxelles, Oslo, Stockholm og Helsinki. Vi leverer professionel rådgivning inden for management, it, research og survey.

Vi er en del af Rambøll Gruppen, der er en førende videnvirksomhed med aktiviteter inden for engineering, management og it. Rambøll Gruppen beskæftiger 13.000 medarbejdere, der medvirker i projekter over hele verden fra mere end 300 kontorer i 35 lande. Vi har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten.