dcsimg Sivilingeniør/Ingeniør byggeteknikk - Oslo - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Sivilingeniør/Ingeniør byggeteknikk - Oslo

Rambøll er en ledende global samfunnsrådgiver med omtrent 500 engasjerte medarbeidere ved vårt hovedkontor i Oslo. Våre rådgivere jobber hver dag med å skape bærekraftige løsninger til beste for kunden og samfunnet som helhet og vi er engasjert i mange spennende prosjekter innenfor bygg, samferdsel og industri. Vi søker nå faglig dyktige sivilingeniører/ingeniører innen byggeteknikk.

Om stillingen

Hos oss vil du bli del av et team med engasjerte og hyggelige kolleger som jobber med et bredt spekter av små og store prosjekter. Vi har mange faglig dyktige medarbeider og jobber i et uhøytidelig og trivelig arbeidsmiljø. Avdelingen har i dag i underkant av 40 medarbeidere fordelt på tre seksjoner, og vi ønsker å styrke oss videre i takt med nye spennende prosjekter.

Ansvarsområdene vil primært være:

  • Rådgiving og oppdragsledelse innenfor små og store prosjekter
  • Prosjektering av konstruksjoner i stål, betong, mur og tre.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring med prosjektering, liker å jobbe i team og ønsker å utvikle seg videre hos oss. Vi verdsetter rådgiverrollen høyt og ønsker en person som er positiv og åpen for å lære nye ting. Øvrige kvalifikasjoner vi ser etter er:

  • Minimum 5 års erfaring innen rådgivning
  • Faglig dyktig med erfaring med prosjektering av betong-, stål- og trekonstruksjoner
  • Evner å jobbe selvstendig og ta ansvar
  • Erfaring med moderne prosjekteringsverktøy
  • Gode samarbeidsevner
  • God kundeforståelse

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Utvalg og intervjuer vil gjennomføres fortløpende, vi oppfordrer derfor til å sende din søknad så snart som mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi kommer til å avvise anrop fra selgere og rekrutteringsselskaper og ber om at dette respekteres.


Apply before 23. april 2017
Workplace Oslo

Apply for job online 


 
Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!