dcsimg Erfaren spildevandsingeniør søges til Rambølls kontor i Aalborg - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Water

Ramboll’s experts address global water and climate challenges by working across the water cycle from water resources and supply, processing and treatment, to sewerage and discharge. Working with Municipalities, utilities, and industrial clients we draw on multidisciplinary expertise to create innovative, sustainable and liveable solutions for our customers and society. 
In a sector that deeply affects the world we live in, Ramboll is active in fighting poverty and improving lives.
 
 

Erfaren spildevandsingeniør søges til Rambølls kontor i Aalborg

Har du talent for afløbsløsninger, anlægsprojekter og klimatilpasning? Har du lyst til at blive del af en global dansk virksomhed i spændende udvikling? Vil du med på et hold af engagerede kollegaer, der sikrer fagligt kompetente løsninger for forsyningsselskaber, kommuner og øvrige kunder? Så hører vi gerne fra dig!

Dine ansvarsområder

Vi søger en erfaren spildevandsingeniør, der kan bistå os i projektledelse og faglig løsning af forskelligartede afløbstekniske opgaver. Vi leder efter en kollega med stærke projektlederkompetencer som samtidigt har lysten og evnerne til at indgå i den faglige opgaveløsning.

Dig og dine kompetencer

Du er ingeniør med solid erfaring inden for et eller flere af følgende punkter:

  • projektledelse
  • projektering af afløbsanlæg, herunder bygværker, bassiner, pumpestationer, LAR-løsninger
  • projektering af afvandingssystemer i forbindelse med infrastrukturprojekter som motorveje, jernbaner mv.
  • planlægningsopgaver indenfor spildevandsforsyning, klimatilpasning mv.

Som person har du endvidere

  • lyst og evne til at sætte fokus på kundens ønsker og at bidrage til kundekontakt og udarbejdelse af tilbud
  • gode samarbejdsevner samt gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner

Bliv en del af den positive udvikling i afdeling for Forsyning & Klimatilpasning

Afdeling for Forsyning & Klimatilpasning består af 20 dygtige og erfarne medarbejdere, der danner rammen om et meget dynamisk og velfungerende samarbejde. Afdelingen har medarbejdere på kontorer i Aalborg, Aarhus, Viborg og Herning.  Vores ydelser bliver stadigt mere efterspurgte og afdelingen er således i positiv udvikling med fokus på vækst. Da work-life balance også er vigtig i hverdagen hos Rambøll, så har vi brug for flere talenter på vores hold til at gennemføre de mange spændende opgaver.

Afdelingens ydelser omfatter rådgivning inden for projektering og planlægning af afløbssystemer, spildevandsløsninger, klimatilpasning og afvandingsløsninger. Vores nuværende kunder er en række forsyningsvirksomheder, hvor vi bl.a. varetager beregninger, projektering og tilsyn, samt kommunale kunder, hvor opgaverne bl.a. omhandler klimatilpasning. Derudover har vi mange afvandingsopgaver i forbindelse med større infrastruktur- og anlægsprojekter bl.a. for BaneDanmark og Vejdirektoratet.

Om at arbejde hos Rambøll

Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder, Charlotte Frambøl på telefon +45 51616225.

Ønsker du at søge en stilling, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”.

Send din ansøgning senest 15. maj 2017.


Apply before 15-05-2017
Workplace Aalborg

Apply for job online 


 
Rambølls forretningsenheder i Danmark indgår i Rambøll Gruppen, der er en førende ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. Rambøll Gruppen beskæftiger 12.800 medarbejdere, heraf ca. 3.100 medarbejdere i Danmark, og har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten, suppleret med en markant repræsentation i Asien, Australien, Sydamerika og det sydlige Afrika. Med næsten 300 kontorer i 35 lande lægger vi vægt på lokal erfaring kombineret med en global vidensbase. Vi stræber altid efter at levere inspirerende og præcise løsninger, der gør en ægte forskel for vores kunder, slutbrugere og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for markederne: Byggeri, Transport, Miljø & Sundhed, Vand, Energi, Olie & Gas og Management Consulting.