dcsimg Landskapsarkitekter - inom gestaltning & projektering - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Transport

Urbanisation, globalisation, and climate change represent three of today’s biggest global challenges – and they all have a profound effect on the transport area. The need to create denser, well-functioning residential environments within existing urban areas requires engineering solutions that are sustainable, innovative and cost-effective.

 
Ramboll provides a broad range of Infrastructure & Transport services
 
 

Landskapsarkitekter - inom gestaltning & projektering

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas, vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra våra visioner om ett hållbart samhälle söker vi nu Landskapsarkitekter med inriktning gestaltning och projektering till vårt kontor i Malmö.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och fritt arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt företag med god tillväxt. Vi söker nu en uppdragsledande landskapsarkitekt med inriktning gestaltning och projektering. Vi satsar just nu på att växa inom klimatanpassning och ekosystemtjänster vilket är nära kopplat till vår nya marknadssektor Planning and Urban Design.  Vi söker därför dig som vill vara med och utforma framtidens gröna infrastruktur för hållbart stadsbyggande.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan och utveckla våra tjänster söker vi kreativa personer. Till denna roll söker vi dig som:

  • Är utbildad landskapsarkitekt
  • Har 5 års erfarenhet eller mer inom landskapsarkitektur
  • Arbetar idag eller har erfarenhet som uppdragsledare
  • En portfölj som innehåller gestaltning och projektering av stadsrum och växtlighet

Det är även meriterande om du har arbetat med dagvattenhantering och klimatanpassning.

Som person är du nyfiken och gillar samarbeten mellan olika kompetensområden. Dina gestaltningsförslag grundar sig på en analytisk syn på staden och de större sammanhangen. Du har ett intresse av att använda vegetation för att lösa tekniska problem, skapa nya biotoper, rum och upplevelsevärden.

Varför Ramböll?
På Ramböll vet vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytisk och professionell.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktionerna här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jan Hammarström på 010-615 54 81. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-Post


Apply before 12 maj
Workplace Malmö

Apply for job online 


 
Ramböll är ett ledande ingenjörs- design- och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.