dcsimg Uppdragsledare - Elteknik - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Uppdragsledare - Elteknik

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu uppdragsledare inom El- och Teleteknik till vårt kontor i Malmö som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Som uppdragsledare kommer du att leda och driva såväl större som mindre uppdrag inom El- och Teleteknik. I rollen ingår, förutom det tekniska och ekonomiska ansvaret, att samordna, leda och fördela resurser och arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter kommer du att etablera och fördjupa kundrelationer samt skapa nya affärsmöjligheter.

Elteknik i Affärsområde Installation Syd består för närvarande av 70 medarbetare. I Malmö utför vi huvudsakligen uppdrag inom vår hemmamarknad i Skåne, men har även en del uppdrag till våra stora kunder i övriga delar av landet. I Rambölls större multidisciplinära uppdrag finns möjligheter att samarbeta med kollegor från hela Sverige och övriga länder i världen där Ramböll är verksamma.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

  • Minst 5 års erfarenhet av projektering eller närliggande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet som handläggare/uppdragsledare som elkonsult alternativt projektledare inom entreprenadverksamhet
  • Högskole-, YH- eller gymnasieingenjör med passande inriktning för tjänsten
  • Kundkontakter som leder till nya uppdrag både för dig själv och företaget är meriterande

Som person har du god planeringsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Du är också van att ta ekonomiskt och tekniskt ansvar för dina uppdrag. Då många teknikgrenar samarbetar i våra projekt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är lyhörd.

Varför Ramböll?
På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan, eller genom att följa instruktioner här på sidan. Har du konkreta frågor är du välkommen att kontakta Enhetschef Åke Nydell på 0733-21 24 53. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-Post


Apply before 12 maj
Workplace Malmö

Apply for job online 


 
Ramböll är ett ledande ingenjörs- design- och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.