dcsimg Skarpe konsulenter til vidensbaseret udvikling af den offentlige sektor - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Management Consulting

With close to 600 employees, Ramboll Management Consulting is one of the largest management consultancies in the Nordics. We operate as a trusted private sector partner and hold a strong position in public sector development.

 
City and society management consultning. Picture: Dubai skyline
 
 

Skarpe konsulenter til vidensbaseret udvikling af den offentlige sektor

Hos Rambøll Management Consulting søger vi netop nu flere skarpe konsulenter til vidensbaseret udvikling af den offentlige sektor. Du kan arbejde fra enten Aarhus eller København og vil få plads i et af fire teams i vores Policy & Planning afdeling: Social og Sundhed, Uddannelse, Beskæftigelse eller Klima & Vækst.

Din profil
Vi forventer, at du har en skarp analytisk faglighed og kan formidle kompliceret stof til forskellige målgruppers behov. Du skal forstå den offentlige sektors virke og behov – fra evidensbaseret interventionsforskning til servicedesign, implementering og processtøtte i forandringsprojekter. Du brænder for at udvikle den offentlige sektor, dens ydelser, ledelse og praksis. Du er kundeorienteret og vil gøre en forskel, der skaber værdi.  

Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse som statskundskab, økonomi, sociologi, psykometri, eller du er fagprofessionel med en master. Vi ser gerne, at du har erfaringer fra stat, kommune eller råd givningsbranchen og med kendskab til og netværk inden for vores sektorområder.

Skal du trives hos os, skal du kunne mestre projektarbejdets vekslende krav til tempo og fleksibilitet i en dynamisk hverdag. Vi arbejder med mange  projekter ad gangen og med salg og udvikling og projektløsning for kunder. Du får stort ansvar fra dag 1 i et stærkt teamarbejde, da vi tror på, at vi sammen præsterer bedre for vores kunder. Vi søger derfor den ambitiøse, kvalitetsbevidste holdspiller.

Det vi laver
Vi understøtter vores kunder i at få mere værdi ud af deres ressourcer til gavn for borgere og virksomheder. Vi udvikler og afprøver indsatser for fremtidens dagtilbud i verdens største randomiserede kontrolforsøg for førskolebørn. Vi arbejder med ambitiøse metodeudviklingsprojekter, der skal begrænse ulighed eller forebygge radikalisering. Vi evaluerer reformtiltag i folkeskolen. Vi gennemfører cost-benefit-analyser af forebyggende indsatser for udsatte borgere og avancerede effektstudier af indsatser for udsatte unge. Vi analyserer danske klimastrategier, vi analyserer dansk erhvervsliv, og vi rådgiver byer om strategisk udvikling.

Om jobbet
Du vil blive en del af en arbejdsplads med et stærkt internationalt udsyn. Vi er et stort, internationalt konsulenthus med 600 ansatte i København, Aarhus, Oslo, Stockholm, Berlin og Hamborg, og vi er en del af Rambøll-koncernen med 13.000 ansatte i hele verden.

Du kommer til at arbejde i Europas førende private evalueringsmiljø sammen med 160 fagligt og analytisk stærke konsulenter i Policy & Planning. Vi sætter teams sammen på tværs internationalt og med vores mange kolleger i Rambølls ingeniørforretning på vores projekter om fx klimatilpasning, energiforsyning, transportinfrastruktur mv. 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Nicolaj Ejler på e-mail nej@ramboll.com / tlf. 5161 8164 eller direktør Martin Haaning på e-mail mha@ramboll.com / tlf. 5161 7842.

Send din ansøgning samt CV senest den 24. april. Vi glæder os til at høre fra dig.


Apply before 24. april
Workplace Aarhus/Ørestad

Apply for job online 


 
Rambøll Management Consulting er et internationalt konsulenthus med næsten 600 ansatte. Vi har kontorer i Aarhus, København, Berlin, Hamborg, Bruxelles, Oslo, Stockholm og Helsinki. Vi leverer professionel rådgivning inden for management, it, research og survey.

Vi er en del af Rambøll Gruppen, der er en førende videnvirksomhed med aktiviteter inden for engineering, management og it. Rambøll Gruppen beskæftiger 13.000 medarbejdere, der medvirker i projekter over hele verden fra mere end 300 kontorer i 35 lande. Vi har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten.